Normális hogy a munkahelyemről hívogatnak a szabadnapomon?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 09:43
21/31 anonim válasza:
2. Ilyen hívás után felmondanék.
22/31 anonim válasza:
Előfordult már, de nem gyakran. Csak kérdeztek, hogy mit hova mentettem egy ügyfélszolgálatos gépen.
23/31 anonim válasza:
Én felveszem, és ha ott helyben tudok segíteni, akkor nincs probléma.
Ha nem, akkor megmondom, hogy szabadságon vagyok, és ők szoktak bocsánatot kérni.
24/31 anonim válasza:
Ha nem céges telefon akkor nem. Privát telefonomat nem vagyok köteles felvenni akárkinek, vagy egyáltalán...
25/31 anonim válasza:
A céges telefont is csak akkor vagy köteles felvenni, ha benne van a szerződésben.
De itt az illemszabályok is számítanak. Illik felvenni.
26/31 anonim válasza:
24: Bárhogy is nézzük, ha sosem veszed fel a telefont, azt előbb-utóbb nyilván szóvá fogják tenni bent a munkahelyen. És akkor mit mondasz?
27/31 anonim válasza:
Azt nem mondtam, hogy soha. De az embert a szabadnapján hagyják békén, és ezt éreztetni is kell, ha ennyire pofátlanok.
28/31 anonim válasza:
27: Jó, hát a kérdező még nem írta le, hogy esetében pontosan mit kell hívogatás alatt érteni.
29/31 anonim válasza:
Egyszerű a dolog:
- ha valami nélkülözhetetlen, fel kell hívni,
- szokásos feladatot (amit munkaidejében végezne) NEM lehet adni neki.
30/31 Katona Dius válasza:
Nálunk az van, hogy ha a másik szabadnapos,akkor csak akkor hívjuk fel,ha már nagyon muszáj. Így pl ha én vagyok szabin és látom,hogy keresnek, akkor felveszem, mert tudom, hogy gáz van. Amúgy nálunk a főnök meg is kért mindenkit,hogy csak akkor hívjunk fel szabadnpaost, ha tényleg nem tudjuk máshogy megoldani, mert a szabadnap az szabadnap, ne zargassuk egymást, had pihenjen az illető. De vagyunk annyira jóban a kollégákkal, hogy nekünk ez amúgy is alap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!