Normális hogy a munkahelyemről hívogatnak a szabadnapomon?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 09:43
11/31 anonim válasza:
Normális. Előfordul, hogy vmit meg kell kérdezni. Engem nem zavar.
12/31 anonim válasza:
7: Ez mondjuk tirpák prosztóság. Egyszerűen mondania kellett volna, hogy nem ér rá, és kész. Na de odamenni, és direkt provokálni, az nettó parasztság. És honnan tudja, hogy amannak nem volt tényleg valami halaszthatatlan dolga a szabadnapján?
13/31 anonim válasza:
#12, Onnan hogy elegge jol ismerjuk egymast melon kivul is. Es nem az egyetlen hasonlo huzasa. Egyszeruen nem volt hajlando segiteni, 20 percebe telt volna.
14/31 anonim válasza:
Es a provokalasnak legalabb lett hatasa is, mert belatta hogy jobb rendesnek lenni mint magadnakvalo majomnak.
15/31 anonim válasza:
14: Ha engem így provokálnának, tuti később visszavágnék valahogy.
16/31 anonim válasza:
Engem ne hívogasson se a főnök se a kolléga munkaidőben. Azért kapják a fizetésüket, hogy el tudják látni a feladatukat. Nem talál egy munkaeszközt? Akkor nyissa ki a szemét, használja a mosogatólét ami a fejében lötyög és keresse meg.
17/31 anonim válasza:
16: És mi van, ha az illető véletlenül elvitte magával azt a bizonyos eszközt? Étteremben dolgoztam, egyszer volt, hogy a reggeli nyitós takarító véletlenül hazavitte a kulcsot, amivel a teraszt lehet nyitni-zárni. Mi mást lehetett volna csinálni, mint felhívni, hogy legyen szíves visszaugrani vele?
És úgy általában véve, nyilván először keresgélnek, és csak amikor már végképp nem találják, hívják fel az illetőt.
Sose értettem ezt a faék egyszerűségű gondolkodásmódot.
18/31 anonim válasza:
Ki szoktam kapcsolni a céges telefonom miután kiléptem a munkahelyemről. Magánszámot meg nem adok meg nekik.
19/31 anonim válasza:
Az a munkától függ, hogy normális e.
20/31 anonim válasza:
18: Akkor te szerencsés vagy, hogy megteheted. Mert általában kvázi kötelező magánszámot megadni. Eleve állásinterjúra is az esetek 75-80%-ában telefonon hívják be az embert a számon, amit a jelentkezéskor megadott. És a szám megadása az esetek jelentős részében csillagos mezős kötelezően kitöltendő rész. Ha esetleg mégsem, és e-mailt adsz csak meg, és azon reagálnak, akkor is általában azt kérik, hogy hívd fel őket, hogy lefixáljátok az interjú időpontját, és akkor lementhetik a számodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!