Hogy oldjátok meg munkahelyen a hőfok-problémát? Hogy mindenkinek elfogadható legyen a hőmérséklet.
Az irodában radiátoros központi fűtés van. A radiátorok sajnos nem állíthatóak, nem lehet lecsavarni. Az ablak nyitásával szabályozható a hőmérséklet, csukott ablaknál kb 25 fok van legalább.
Mi 10-en vagyunk egy csapatban, gyakoriak a közös megbeszélések amikor egy szobában ülünk órákig.
A helyzet az hogy nekem ilyenkor borzalmas módon melegem van. Kerülget a rosszullét, ömlik rólam a víz, stb. Megbeszélések végére konkrétan büdösre izzadom magam, amire egyébként nem vagyok hajlamos. A többiek eközben pulcsiban vannak és arra panaszkodnak hogy fáznak. Többen is rosszul lesznek a huzattól, nem hagyják nyitva az ablakot pár percnél tovább.
Természetesen az ablak mellé ülök mindig, bár ez kontraproduktív mert a radiátor is ott van.
Vékony rövidujjú pólókat / ingeket hordok, vékony vászoncipőt, szóval nem azért van melegem mert bundabakancsban és kabátban ülök.
Ilyen esetekben mi a megoldás?
Mit csináljak, hogy ne legyek rosszul és ne izzadjak mint a ló?
10#
Hát te tényleg nagyon hülye vagy.
Ki írta a 9-es válaszban, hogy te lennél az #1?
Aztán még nekiállsz pofázni. Agyoniskolázott világtalan irodista.
NEM bántásból kérdezem, de nincs enyhe autizmusod? Ők szoktak ennyire betűre pontosan szó szerint érteni mindent.
De akkor inkluzív leszek és egyértelműbben írom le azt amire próbáltam finoman utalni: ha az egyes válaszoló kommentjére szerettél volna reagálni, akkor megszólíthattad volna őt, ahogy most tetted velem. :)
Kérdező te vagy a segghülye már ne is haragudj
Kikérted magadnak, hogy:
“ Egyrészt nem az egyes válaszoló vagyok.”
Holott senki sem írta. Egy szimpla mondatrész volt, ami visszautalt az egyesre.
Nyilván felfogtam. Csak nem értettem miért nekem szólsz be olyasmi miatt, amit másvalaki írt SZERINTED - miközben egyébként nem is azt írta amit te kiforgattál belőle.
Persze mindenki hülye csak te vagy helikopter...
Egyes vagyok.
Úgy értettem, hogy a hőfokon összeveszünk de azon nem hogy ki melyik mintát dolgozza fel...
Amúgy meg aki épületben dolgozik az nem is dolgozik csak lógatja a lábát???
Kár ezen vitázni, egyszerűen azt sem fogja fel sok ember hogy nem irodisták vagyunk. Inkább rájuk hagyom a dolgot. :D Laborban dolgozok, vegyszerektől, nagykészülékektől elkezdve mindennel...
Én nem, nem nézem le a fizikai munkásokat. Rengeteget dolgoztam én is olyan munkakörben.
Kedves kérdező!
Az egész "vita" onnan indult, hogy nem bírtál felfogni egy sima egyszerű élcelődés. (7-es válasz). Hanem még visszakérdezel egy ilyen full egyértelmű "beszólásra".
Szóval igen, mindenki idióta. Az élen veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!