Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy oldjátok meg munkahelyen...

Hogy oldjátok meg munkahelyen a hőfok-problémát? Hogy mindenkinek elfogadható legyen a hőmérséklet.

Figyelt kérdés

Az irodában radiátoros központi fűtés van. A radiátorok sajnos nem állíthatóak, nem lehet lecsavarni. Az ablak nyitásával szabályozható a hőmérséklet, csukott ablaknál kb 25 fok van legalább.

Mi 10-en vagyunk egy csapatban, gyakoriak a közös megbeszélések amikor egy szobában ülünk órákig.

A helyzet az hogy nekem ilyenkor borzalmas módon melegem van. Kerülget a rosszullét, ömlik rólam a víz, stb. Megbeszélések végére konkrétan büdösre izzadom magam, amire egyébként nem vagyok hajlamos. A többiek eközben pulcsiban vannak és arra panaszkodnak hogy fáznak. Többen is rosszul lesznek a huzattól, nem hagyják nyitva az ablakot pár percnél tovább.

Természetesen az ablak mellé ülök mindig, bár ez kontraproduktív mert a radiátor is ott van.

Vékony rövidujjú pólókat / ingeket hordok, vékony vászoncipőt, szóval nem azért van melegem mert bundabakancsban és kabátban ülök.

Ilyen esetekben mi a megoldás?

Mit csináljak, hogy ne legyek rosszul és ne izzadjak mint a ló?

2022. márc. 17. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

10#

Hát te tényleg nagyon hülye vagy.

Ki írta a 9-es válaszban, hogy te lennél az #1?

Aztán még nekiállsz pofázni. Agyoniskolázott világtalan irodista.

2022. máj. 4. 13:42
 12/16 A kérdező kommentje:

NEM bántásból kérdezem, de nincs enyhe autizmusod? Ők szoktak ennyire betűre pontosan szó szerint érteni mindent.

De akkor inkluzív leszek és egyértelműbben írom le azt amire próbáltam finoman utalni: ha az egyes válaszoló kommentjére szerettél volna reagálni, akkor megszólíthattad volna őt, ahogy most tetted velem. :)

2022. máj. 4. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező te vagy a segghülye már ne is haragudj

Kikérted magadnak, hogy:

“ Egyrészt nem az egyes válaszoló vagyok.”

Holott senki sem írta. Egy szimpla mondatrész volt, ami visszautalt az egyesre.

2022. máj. 4. 15:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Nyilván felfogtam. Csak nem értettem miért nekem szólsz be olyasmi miatt, amit másvalaki írt SZERINTED - miközben egyébként nem is azt írta amit te kiforgattál belőle.

Persze mindenki hülye csak te vagy helikopter...

2022. máj. 4. 15:20
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Egyes vagyok.

Úgy értettem, hogy a hőfokon összeveszünk de azon nem hogy ki melyik mintát dolgozza fel...

Amúgy meg aki épületben dolgozik az nem is dolgozik csak lógatja a lábát???

Kár ezen vitázni, egyszerűen azt sem fogja fel sok ember hogy nem irodisták vagyunk. Inkább rájuk hagyom a dolgot. :D Laborban dolgozok, vegyszerektől, nagykészülékektől elkezdve mindennel...

Én nem, nem nézem le a fizikai munkásokat. Rengeteget dolgoztam én is olyan munkakörben.

2022. máj. 5. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Az egész "vita" onnan indult, hogy nem bírtál felfogni egy sima egyszerű élcelődés. (7-es válasz). Hanem még visszakérdezel egy ilyen full egyértelmű "beszólásra".

Szóval igen, mindenki idióta. Az élen veled.

2022. máj. 6. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!