Mit lehet tenni egy olyan kollégával, aki turkál a dolgaim között és el is veszi?
Figyelt kérdés
Észre vettem, hogy a kanalamat használta az egyik kollégám, mert elmosatlanul tette vissza a polcomra, folyamatosan tűnik el a teámból, illetve az ásványvízemből. Nem tudom melyik lehet, 5-en dolgozunk recepción. Nincsenek közös dolgok, mindenkinek az van amit be visz magával. Külön tárolásra nincs lehetőség. Nem az zavar hogy elveszi, hanem hogy kérdezés nélkül teszi ezt.2022. márc. 15. 21:39
11/16 anonim válasza:
Mire vezetoi engedelyt kaphat vki mar meg kellett volna tanulni, h nem nyulunk mas dolgaihoz.
12/16 anonim válasza:
11: Ez nem változtat a tényen, hogy keményen elővennék a kérdezőt.
13/16 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak, kérdező, szerintem beszélj a feletteseddel!
14/16 anonim válasza:
Ha erre vetemednél, hashajtó helyett valami extra csípős szószt rakj bele. Az látványos és veszélytelen.
15/16 anonim válasza:
14: Mondjuk az által meg nem bukik le a ludas kolléga, mert csak annyi történik, hogy amikor sutyiba beleiszik, pár másodpercig fintorog egyet, és kész. Legfeljebb ha valaki meglátja, és informálja a kérdezőt.
16/16 anonim válasza:
15: 5 millió scoville felett már nem tudja elintézni egy fél perces fintorgással :D Csípőst jól bíró emberek is legalább 10 percig szenvednek meg ömlik róluk a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!