Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni egy olyan...

Mit lehet tenni egy olyan kollégával, aki turkál a dolgaim között és el is veszi?

Figyelt kérdés
Észre vettem, hogy a kanalamat használta az egyik kollégám, mert elmosatlanul tette vissza a polcomra, folyamatosan tűnik el a teámból, illetve az ásványvízemből. Nem tudom melyik lehet, 5-en dolgozunk recepción. Nincsenek közös dolgok, mindenkinek az van amit be visz magával. Külön tárolásra nincs lehetőség. Nem az zavar hogy elveszi, hanem hogy kérdezés nélkül teszi ezt.

2022. márc. 15. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mire vezetoi engedelyt kaphat vki mar meg kellett volna tanulni, h nem nyulunk mas dolgaihoz.
2022. márc. 16. 11:33
 12/16 anonim ***** válasza:
11: Ez nem változtat a tényen, hogy keményen elővennék a kérdezőt.
2022. márc. 16. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak, kérdező, szerintem beszélj a feletteseddel!
2022. márc. 16. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha erre vetemednél, hashajtó helyett valami extra csípős szószt rakj bele. Az látványos és veszélytelen.
2022. márc. 16. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
14: Mondjuk az által meg nem bukik le a ludas kolléga, mert csak annyi történik, hogy amikor sutyiba beleiszik, pár másodpercig fintorog egyet, és kész. Legfeljebb ha valaki meglátja, és informálja a kérdezőt.
2022. márc. 16. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15: 5 millió scoville felett már nem tudja elintézni egy fél perces fintorgással :D Csípőst jól bíró emberek is legalább 10 percig szenvednek meg ömlik róluk a víz.
2022. márc. 16. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!