Kibekulnetek olyan kollegaval aki ugy beszel rolatok a hatatok mogott, mintha valami kutyaszar lennetek?
Csovesbanat, szardarab, eletkeptelen f-sz, stb, mindenfele serto megnevezeskent utal ratok. Nem rolam van szo, visszajott most egy regi kollegank, aki mielott elment, osszevesztek egy masik kollegaval es ma kereste, hol van, mert ki akart vele bekulni. (Nem volt bent ma a masik fel.)
Nem fogok beleszolni, az o dolguk, csak kivancsi vagyok, ha tudna ezekrol, vajon hogyan allna hozza.
(Mindenkirol igy beszel, aki epp felbosszantja, masik kolleganore, akivel addig joban voltak, aztan mar nem, most ugy hivatkozik, hogy “az a dagadt paraszt” pl.)
Igazabol nem gondolom, hogy barkinek egyaltalan hozza kellene szolnia mar lassan, sokkal jobban telnek a napok, ha nincs bent.
Munkán kívül ha meglátnám úgy,hogy más nincs ott,biztos hogy törne az orra.
Valahogy sosem békültem ki olyanokkal,akik ellenségesek voltak már a találkozáskor,persze nem fokoztam sose a dolgot,csak vártam míg befejezik.
Bár ilyen kollegám sose volt,aki befejezte volna,mert biztos látta,hogy nem érte el a kívánt hatást.
Nem békülnék vele, viszont az összes kollégával összefogva írnék egy panaszt róla, hogy mennyire bomlasztó személyiség, és ez a munkamorál kárára van.
Aláíársokat meg abc sorrendben lennének.
De másik lehetőség az, hogy megmondjátok neki, hogy kollektíven beperlitek becsületsértésért, és sérelmi díjat követeltek majd, de peren kívül is megegyezhettek, aminek a feltétele a felmondás, és az, hogy nem jön vissza dolgozni, senkit nem zaklat közületek. És ha megszegi, akkor mindenkinek fejenként x forintot fizet. Ezt egy ügyvédi felszólításban is lehet vele közölni, úgy komolyabban veszi. Az ügyvéd megírja és elküldi neki tértivevényes levélben, persze ennek meg van az ára, de azt összedobhatjátok, és a nyugalmatok megér ennyit gondolom. Amúgy a követelés része lehet az eljárási díj megfizetése is, de nem kell nagyon a pénzre hajtani, csak arra, szerintem, hogy takarodjon, lesz úgy is épp elég baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!