Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún miért akadnak...

Állásinterjún miért akadnak ki azon a kérdésen hogy mennyi home office van? Mondták hogy semennyi, én meg felálltam köszöntem és eljöttem, és még ők voltak megsértődve

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 09:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hat lepj le kit izgat sztem mar interjun se jutnal at az eddigiekbol 😀 Rengetegen keresnek melot.. Nekem am nincs alkalmazottam, nem is kene. Inkabb kicsibe. Bnommel csinaljuk a sajat bizniszt. Nem akarunk milliomosak lenni eleg ha jol elunk :)

Neked meg hajra talaj akkor olyat ami megfelel ha te diktalsz 😀

2022. márc. 14. 14:26
 22/28 anonim ***** válasza:

"Rengetegen keresnek melot.. "

Ja. mégis nálunk is vannak 6-12 hónapja betöltetlen pozik mert NINCS RÁ EMBER. Mert senki nem jön-és nyilván nem sormelóst keresünk.

Hanem SAP, HR-es több nyelven nyelve beszélőt PSZAF szakvizsgával.A kutya nem jön. Abból a rengetegből-ja , mert azért kérünk is valamit....

2022. márc. 14. 14:30
 23/28 anonim ***** válasza:
Jo hat nekem igazabol mind1 😀 Csak probaltam a masik oldalrol is nezni a dolgot. Amelyik foni meg nemtalal embert majd valtoztat vmit.. De akinek nincs meloja es semmise jo neki az hiaba hoborog, penze nemlesz
2022. márc. 14. 14:37
 24/28 anonim ***** válasza:
74%

"De akinek nincs meloja es semmise jo neki az hiaba hoborog, penze nemlesz“

erre írtam: nem sormelósokról beszélünk. Én úgy keresek állást hogy van állásom, nem hajt semmi, válogathatok, felvettek volna valahova de én mondtam nemet. Nem vagyok megszorítva.

Akinek nincs melója és bármi jó csak legyen valami az nem válogathat. De az nem én vagyok.

2022. márc. 14. 14:40
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem közöm sincs a home office hoz, de általában ami a munkavállalónak jó dolog, a cégnek meg nem lenne baj, az valamiért általában a cégek nem szeretik, én ezt vettem észre eddigi tapasztalataim alapján.

Ez a home office ilyen elég újhullámos divat legalábbis szélesebb körben, és mint tudjuk minden komolyabb átállásra rengeteg időt kell várni. Főleg így, hogy többnyire kényszerből terjedt el a cégeknél ez a dolog.

Erről az jut eszembe igazából, amit szoktam szeretni iskolákba is pár éve, hogy néha úgy teszünk, mintha nem lenne internet vagy minden alap infó azonnal kéznél, nem, tanulgassuk meg szépen minden szirszart, hogy fejből menjen. Építgessünk 25 éves számítógépeket amiknek közük sincs a maiakhoz...

Nagyon sok év kell egy ilyen országba mire érettebb, modernebb felfogás kellően elterjed.

2022. márc. 14. 19:13
 26/28 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon rossz dolgoznak itt a válaszolók. Én 2 éve full homeban vagyok és csak 1-szer kellett bemennem, h kötetlen munkaidős szerződést aláírjak. Sőt a volt évfolyamtársaim nagy része szintén ilyen helyen dolgozik.
2022. márc. 14. 21:11
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Sose ertettem h miert jo a homofisz. En szivesen jarok be rengeteg haverom van ott. Bar en nem irodista vagyok es nem tudnam hazavinni a melot.
2022. márc. 14. 22:02
 28/28 anonim ***** válasza:

Én laborban dolgozok, nem tudom hazavinni a műszereket, kb. heti 1 napot szoktam otthonról dolgozni. A HO tud jó lenni, csak nem úgy, ahogy sokan csinálják. A főni például elérhetetlen, többnyire HO-ban oldja meg a családi ügyeit. A múltkor a laborasszisztensünk volt HO-ban, büszkén mesélte, hogy végigaludta a napot.

A hatékonyság így jóval kisebb, kb 30%-ra tenném.

2022. nov. 5. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!