Állásinterjún miért akadnak ki azon a kérdésen hogy mennyi home office van? Mondták hogy semennyi, én meg felálltam köszöntem és eljöttem, és még ők voltak megsértődve
"Akkor is mindenkitol azt halottam h hu dejo mert kb a fel munkaidejet lecsalja"
És mi a MUNKA célja? MI a CÉL??
Az hogy X munka el legyen végezve
vagy az hogy 8 órát a széket melegítsem ha kell ha nem?
Mert ha valaki otthon a napi munkáját 4 óra alatt is elvégzi akkor miért lenne jobb ha odabent uyganazt 8 órára elnyújtva végezné??
Áruljuk már el MI A CÉL?
A munka elvégzése
vagy a 8 órás "ha kell ha nem " székmelegítés?
És ha én 4 óra alatt is kész vagyok? Még üljek benn 4 órát a semmire? Hogy a főnök elélvezhessen hogy mer itten kérem munka van!! Ja. 8 órára elnyújtva a semmi.. Az munka...
Agyam megáll.
" a fel munkaidejet lecsalja“
eleve azt mondjuk már meg mi az hogy MUNKAIDŐ. Az mit jelent? Nem azt hogy ADOTT FELADAT elvégzéséhez szükséges idő? És ha én otthon 4 óra alatt végzek? akkor lecsaltam a „munkaidőmet“ mert nem 8 órát fingom tele az irodát benn?
Vagy mi???
Emberek fel kéne ébredni.
"Ha 4 ora alatt vegezni lehet vele akkor 4 orara adnek penzt meg annyira jelentenem be "
Az az apróságot elfelejted hogy ha ezt teszed, 5 perc alatt ott hagylak én mint munkaerő. Erre írtam FEL KÉNE ÉBREDNI.
Nem te a munkaadó diktálsz már. Azok az idők elmúltak.
És ez nem a sormelós szintre értendő.
Bonyolult a képlet?
Te , a munkaadó izmozhatsz, de én a munkaerő már nem állok le veled szkanderre. hanem ott hagylak.
Te meg futhatsz új ember után , aki lehet még keményebb igényekkel lép majd fel mint én.
Ennyi.
Bonyolult?
Ébredni kéne.
"Ha 4 ora alatt vegezni lehet vele akkor 4 orara adnek penzt „
És az mennyivel jobb hogy ha a melót elhúzom 8 órára hogy kiteljen a munkaidő, hogy te a főnök a plafonig élvezhess hogy itten kemény munka folyik merrr 8 órát melóznak? Aztán a szart melóznak 8 órát, csak 8 órára húzzák a semmit.
Te meg a kőkorszaki kriptaszökevény főnök örömödben élvezhetsz, más örömöd már úgysincs.
Taps. Így kell ezt.
Hát nem. Ilyen helyre nem megyünk.
Ha ennyire zavar, ne itt sirj.
Keresd ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!