Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún miért akadnak...

Állásinterjún miért akadnak ki azon a kérdésen hogy mennyi home office van? Mondták hogy semennyi, én meg felálltam köszöntem és eljöttem, és még ők voltak megsértődve

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 09:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
Hat eleg sok helyen nincs. Kovid alatt volt nagy divat. Akkor is mindenkitol azt halottam h hu dejo mert kb a fel munkaidejet lecsalja. Ezt melyik fonok szeretne?
2022. márc. 14. 10:28
 12/28 anonim ***** válasza:
59%

"Akkor is mindenkitol azt halottam h hu dejo mert kb a fel munkaidejet lecsalja"

És mi a MUNKA célja? MI a CÉL??

Az hogy X munka el legyen végezve

vagy az hogy 8 órát a széket melegítsem ha kell ha nem?

Mert ha valaki otthon a napi munkáját 4 óra alatt is elvégzi akkor miért lenne jobb ha odabent uyganazt 8 órára elnyújtva végezné??

Áruljuk már el MI A CÉL?

A munka elvégzése

vagy a 8 órás "ha kell ha nem " székmelegítés?

És ha én 4 óra alatt is kész vagyok? Még üljek benn 4 órát a semmire? Hogy a főnök elélvezhessen hogy mer itten kérem munka van!! Ja. 8 órára elnyújtva a semmi.. Az munka...

Agyam megáll.

2022. márc. 14. 10:39
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

" a fel munkaidejet lecsalja“

eleve azt mondjuk már meg mi az hogy MUNKAIDŐ. Az mit jelent? Nem azt hogy ADOTT FELADAT elvégzéséhez szükséges idő? És ha én otthon 4 óra alatt végzek? akkor lecsaltam a „munkaidőmet“ mert nem 8 órát fingom tele az irodát benn?

Vagy mi???

Emberek fel kéne ébredni.

2022. márc. 14. 10:42
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha 4 ora alatt vegezni lehet vele akkor 4 orara adnek penzt meg annyira jelentenem be 🤔
2022. márc. 14. 10:45
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
#8: Nekem egy cég se versenyezzen a kegyeimért. Ha már olyan tudásom van, amiért kuncsorognak, inkább alapítok magamnak egy céget. Másnak húzni az igát mindig szopás.
2022. márc. 14. 11:45
 16/28 anonim ***** válasza:
81%
Igyvan. Enis inkabb gyujtogettem evekig a bnommel h vmi sajatba vagjunk. Sokan ugylatom csak melos fejjel gondolkoznak. Miert osztogatna el vki 2x annyi penzt feleslegesen? A munka nem szeretetszolgalat.
2022. márc. 14. 11:49
 17/28 A kérdező kommentje:

"Ha 4 ora alatt vegezni lehet vele akkor 4 orara adnek penzt meg annyira jelentenem be "

Az az apróságot elfelejted hogy ha ezt teszed, 5 perc alatt ott hagylak én mint munkaerő. Erre írtam FEL KÉNE ÉBREDNI.

Nem te a munkaadó diktálsz már. Azok az idők elmúltak.

És ez nem a sormelós szintre értendő.

Bonyolult a képlet?

Te , a munkaadó izmozhatsz, de én a munkaerő már nem állok le veled szkanderre. hanem ott hagylak.

Te meg futhatsz új ember után , aki lehet még keményebb igényekkel lép majd fel mint én.

Ennyi.

Bonyolult?

Ébredni kéne.

2022. márc. 14. 12:13
 18/28 A kérdező kommentje:

"Ha 4 ora alatt vegezni lehet vele akkor 4 orara adnek penzt „

És az mennyivel jobb hogy ha a melót elhúzom 8 órára hogy kiteljen a munkaidő, hogy te a főnök a plafonig élvezhess hogy itten kemény munka folyik merrr 8 órát melóznak? Aztán a szart melóznak 8 órát, csak 8 órára húzzák a semmit.

Te meg a kőkorszaki kriptaszökevény főnök örömödben élvezhetsz, más örömöd már úgysincs.

Taps. Így kell ezt.

Hát nem. Ilyen helyre nem megyünk.

2022. márc. 14. 12:21
 19/28 anonim ***** válasza:
81%

Ha ennyire zavar, ne itt sirj.

Keresd ahol van.

2022. márc. 14. 12:49
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálatos módon látom itt sokan a rabszolga munka mellett vannak, addig nem is lesz változás amig ilyen alkalmazottak vannak, a munka csak egy kötelező 8-vagy több órás szivatás marad itthon.
2022. márc. 14. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!