Ha a seggemet megdicserik, mit mondjak? Nagyon zavar, mit tesztek ilyenkor?
Olyan helyen dolgozok ahol boldog boldogtalan ott van.
Muveletlen bunkok. De van aki csak azert csinalja mert tesztel vevo vagyok e ra.
Szoval ha valaki azt mondja "de jo segged van" vagy barmi ilyesmi (ami szamomra serto es lekezelo, nem vagyok senkije hogy nekem ilyet mondjon) mit mondjak hogy szaljon le rolam?
"Józsi, foglalkozz a sajàt seggeddel!"
"Józsi, ott az asszony segge, azzal törődj!"
"Józsi, a tied is formàs, szúrnàm egy felcsatolhatóssal!"
"Józsi, eriggy anyàdba!"
Ha tobbszor ugyanaz a szemely mondja, akkor felmennek a HR-re es fenyegetoznek azzal, ha nem csinalnak semmit, hogy megirom valami medianak, hogy ezen a helyen siman elnezik a szexualis zaklatast. Mondjuk en egy ismert cegnel dolgozom, szoval az meg lehet erdekelne is oket, valami random hely nem biztos.
Ha valtozo, mindig valami masik gyoker, akkor valoszinuleg csak vagnek ra valami bunko fejet, vagy valaszolnek valami sertot, szerencsere eleg paraszt tudok lenni, ha olyan kedvem van.
Nem kell reagálni.
Mondjuk tuti szólnék a felettesemnek, ha ez rendszeres lenne.
Férfiakkal vagyok egy irodában, alig kerültem oda és kettő olyanokat mondott, hogy helyettük szégyelltem magam. Aztán nagyjából egy hét után szépen elmondtam nekik, hogy nem tűröm az ilyen beszólásokat. Kb meglepődtek, gondolom azelőtt egy nő sem tudatta velük, hogy hol a határ (más női kollégáknak, akik a termelésben dolgoznak is szólnak be és nem tesznek ellene semmit). Azóta szerencsére csak nagyon ritkán mondanak hülyeségeket, de akkor is szólok, hogy ez így nem pálya.
Szomorú látni, hogy egyesek ilyenek. Számomra azt sugallja, hogy nincs meg a nők iránti tiszteletük.
Mostanában pedig észre vettem, hogy egy 40+-os faszi méreget egyfolytában, mikor be jön az irodába. Ha elpattan a húr, biztos szólni fogok neki.
Oké, hogy nézni szabad, és "ennek örülni kéne, hogy megnéznek" (hogy egyik díszpéldányt idézzem), de tisztelem magam annyira, hogy ami zavar, főleg ebből a szempontból, ne hagyjam szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!