Titeket mennyire zavar a főnök jelenléte a munkahelyen?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Zavar, mindig nézem hogy a közelembe van-e.
Nem zavar, de jobb lenne ha nem lenne ott.
Mindegy.
19 szavazat
1/15 anonim válasza:
Semennyire. Az a feladat, hogy jelen legyen, biztosítsa a munkám feltételeit.
2/15 anonim válasza:
Nem zavar, ez a dolga, ez a munkája. Ha nem jönne be soha akkor senki sem dolgozna.
3/15 anonim válasza:
Az a dolga, hogy figyelje és irányítsa a munkát.
Vagy szerinted miért alkalmazzák őt?
4/15 anonim válasza:
Ritkán látjuk, van, hogy hetekig nem jön be. Engem zavar, de nem azért, mert főnök, hanem mert van az az idegesítő szokása, hogy kihangosítva telefonál, és közben széltében-hosszában bejárja az irodát. Idegesítő, hogy kérdeznék valamit normális hangon a kolléganőmtől, de 3 méterre a fejemtől a főnök valami ügyfélszolgálattal kiabál. Úgy vettem észre, hogy ez nála ilyen performansz, hogy mennyire fontos, meg mennyire bunkón beszél másokkal.
5/15 A kérdező kommentje:
A kérdés tematikája nem arra vonatkozik hogy mi a fönök feladata, hanem hogy te hogy viszonyúlsz ehez..
2021. szept. 9. 12:02
6/15 anonim válasza:
Miért csak negatív fennhangú válaszoklehetőségek vannak?
Nagyon jól kijövök a főnökömmel. Ha mindketten bent vagyunk, akkor nagyon flottul tudunk egyeztetni, könnyebb és gyorsabb, mint a telefon meg az e-mail
7/15 A kérdező kommentje:
6/Tehát "mindegy" azaz nem zavar :)
2021. szept. 9. 12:05
8/15 anonim válasza:
Semmilyen szinten nem zavar, mert akkor érdeklődik, hogy milyen fejlemények vannak az aktuális napi munkámban, - érdekli a teljesítményem, nem csak egy biorobotnak érzem magam. Tisztességesen végzem a munkámat és mint ilyennek, nincs miért aggódnom, amikor megjelenik. Rettegjenek azok a főnökeiktől, akik nem állnak tisztességesen helyt a munkájukban, - nekem nincs ilyen jellegű problémám!
9/15 anonim válasza:
Az előző munkahelyemen borzasztóan zavart, mert imádta rajtam vezetni a feszkót, mindenért belém kötött, volt hogy addig provokált amíg majdnem elsírtam magam.
Hányingerem volt már a látványától is.
Ahol most dolgozom is érdekes attitűdű figura a főnök, de velünk mindig kedves, sosincs rossz érzés a gyomromban ha látom. Nem is ül a nyakunkon, de ha valami van hozzá mindig fordulhatunk.
10/15 anonim válasza:
Itthonról dolgozom, azért eléggé zavarna ha naponta átjárna hozzám :D Amíg az irodában voltunk egyáltalán nem zavart, egyrészt kedvelem másrészt meg nem cseszegetett soha munka közben, nem ellenőrizget, nem liheg a nyakamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!