Milyen mentális betegsége lehet a kolléganőnek? Magában beszél, amikor kimegy az irodából gyanakodva körbenéz, majd kikapcsolja a gépét. A munkavégzéshez szükséges információkat nem osztja meg másokkal.
A magaban beszeles egyedul nem normalis szerintem. De ha vannak korulotte es ertheto,akkor ok.
A tobbi dolog egyszeru noi szeszely vagy kotoszkodes. A szexhiany tipikus tunete.
Én azért érzem a kérdést kitalációnak, mert
1. a kérdés hajnali 4-kor lett kiírva, és
2. a kollegina nem régóta dolgozik ott, és
3. nincs az a HR-es, aki ne szúrna ki egy ilyen jellegű személyiségzavart, és
4. azonnal kirúgták volna próbaidő alatt, ha visszautasítja a betanítást/képzést.
Ha régóta dolgozna ott, és évek alatt lassan kialakul egy mentális betegség, az hihetőbb mese lenne. De így...?
Szerintem kitaláció.
Aki magában beszél, hamarabb megoldja a problémáját. A HR-esek bocs 3#-as, de mind-mind h*ék, mert alkalmatlanok mind pl.: egy ilyen kiszűrésére is. Ismerős a szitu, létező állapot az ilyen.
Eszik-iszik rendesen a nő? Mert ha nem, akkor ilyen, ehhez hasonló zavartság keletkezhet. De valami kényszer lehet nála ez, pl.: megfelelési kényszer, felelősséghárítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!