Mekkora fizetésemelést kaptatok az idei évre? Elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
Munkakört, de legalább szektort írhatnátok. Köszönöm.2022. márc. 3. 17:36
11/17 anonim válasza:
Kultúrszférában dolgozok, be lett ígérve 20% emelés, de eddig 0%-ot kaptunk.
12/17 anonim válasza:
Egységesen 10%-ot kapott mindenki a cégnél, plusz mivel 25 év alatt vagyok még az SZJA mentesség is hozzájött. Szóval így a tavalyi nettó 240 helyett, most több mint 300-at kapok ki. Szóval igen, elégedett vagyok.
13/17 anonim válasza:
Kulturális szféra, 52%. Nagyon elégedett vagyok.
14/17 anonim válasza:
4.5%-ot, 900 folott van a bruttom igy, elegedett vagyok
15/17 anonim válasza:
egy fillért se, idén se meg tavaly se meg tavalyelőtt se
16/17 anonim válasza:
10%-ot. Nagyon büszke volt magára a főnök, hogy ez aztán milyen izmos emelés, de ilyen infláció mellett pár hét múlva már semmit nem fogok érezni belőle. Úgyhogy nem vagyok elégedett, főleg azok után nem, hogy tavaly milyen sokat dolgoztam.
17/17 ascelpius válasza:
Nekem előző héten volt az éves emelés: 24%-ot kaptam, de ebben volt egy előléptetés is (juniorból mediorba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!