Szerintetek ennyi fizetésemelés rendben van?
7 % fizetésemelést kaptam, nem tudok mire vélni...kicsit megalázónak érzem, mert többször is besegítettem olyan projektekbe, amihez semmi közöm nem volt csak azért, hogy határidőre leadjuk, ingyen túlóráztam ezért stb. Nem volt túl magas alapból a bérem, az utcáról sokkal magasabb összegért veszünk fel embereket, akiket rám nyomnak, hogy tanítsam be őket. Tavaly megígérték, hogy idén tavasszal majd kapok egy viszonylag nagyobb fizetésemelést, de ez nagyon kevés. Semmi egyéb juttatást nem kapok.
Aki kapott fizuemelést, ti mennyit kaptatok? Szerintetek is nagyon kevés?
Szerintem ez rendben van.
Neked fizetésrendezés kell, de az más tészta. Beszélj a főnököddel.
Ha nem vagy megelégedve a fizetéssel akkor lépj le. Ennyi.
Én jelenleg 260eFt-ért dolgozom, saját kocsis bejárás amit nem is támogatnak, de kell a tapasztalat a szakmában hogy később külföldre tudjak menni dolgozni. Mérlegelni kell mindig, az ingyen túlórát meg felejtds el, én soha nem mentem ingyen dolgozni, amint letelt a munkaidőm fogtam és mentem el.
Idén 22%-ot sikerült kialkudnom magamnak, ezzel elégedett vagyok. Viszont a tavalyi emelésem az inflációs mértéket sem érte el, inkább egy vicc kategóriába sorolnám.
A tied is éppen súrolja, ha azt nézem 5,1% volt az infláció és ehhez képes 7% az emelés, az éppenhogy egy kicsit több,de emelésnek annyira nem nevezném. Mindenesetre beszélj a főnököddel, csak úgy tudsz célt elérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!