Ha nem akarok kórházban dolgozni pultban mit tegyek? Anyámék miatt nem akarok h nekik jó legyen. Harmadik oltást se akarom majd felvenni. Holnap pedig mennem kell vervetelre es egyebb más dologra. Ha betelefonalok holnap hogy már nem aktuális az gáz?
Felvettek dolgozni kórház pultba és már igent mondtál?
Sztem nem gáz, ha lemondod. Bár én a helyedben pár napot mennék (időarányos fizuért) megnézed, h mi a szitu, első időszakban úgysem lesz bonyolult dolgok. Aztán pár nap után mondod, h te nem erre gondoltál és felmondasz.
És szerinted orvos mellé nem kell a 3. oltás?
A párom ápolónő, betegek és orvosok közt, és igen, alkalmazási feltétel neki is a 3. oltás.
Ha nem szeretnéd felvenni az oltást akkor felesleges szerintem ezen gondolkodni tovább,holnap reggel felhívod őket és mondod nekik hogy sajnálod de még sem szeretnéd ezt az állást.
Ezekután szépen csinálsz egy laktató reggelit,majd el kezdesz keresni egy számodra előnyösebb munkahelyet.
Valami más munkát csak tudnál ideiglenesen vállalni, szerintem takarító,postás,futár állás csak van arra felé is?
3 hónapot le húzol,lesz valamennyi pénzed,aztán kereshetsz az ország területén egy jobb állást, ha fel vettek jöhet az albi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!