Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Férfi nem vihet haza női...

Férfi nem vihet haza női kollegát?

Figyelt kérdés

Neki is van felesége, én is házas vagyok gyerekkel. Mivel ugyanazon az útvonalon jár hazafelé, ahol én is lakom, volt rá példa, hogy megkértem vigyen haza... Persze haza is vitt erre a pár alkalomra. Először állítólag poénkodott, hogy megtiltotta a felesége, de most már távolságtartóbb lett.. Gondolom, hogy ne kérjem meg újra...

Egyébként nem tudom miért, nem igazán másztam rá, vagy mondtam akármit is, ami félreérthető lett volna..

Mindenki furcsán néz és "rosszat"gondol erről. Mondjuk férjem bízik bennem és nem bánja a dolgot, ha segít.

Férfi nem fuvarozhat haza nőt, vagy mi?

28/N

2022. febr. 25. 15:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%

#7 nálunk amúgy ténlyeg benne van, hogy az autó nélküli kollégákat el kell vinni ha melóval kapcsolatos út lenne

kérdés hogy ez melóba, melóból értelmezhető-e

amúgy én sem vinném el a kérdezőt mindig, max alkalmanként segítenék

nem mindig szeretem ha ülnek mellettem, nem vezethetek úgy, ahogy kedvem tartja, nyilván nem üvöltethetem a zenét, kihangosítón hall mindent...

tökre megértem a hapsit, néha rendes, de nem akarja hogy hozzászokh

2022. febr. 25. 16:36
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
Benzinbe beszálltál?
2022. febr. 25. 16:49
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
Először azt hitte, hogy csak 1-2 alkalomról van szó, de állandóan nem akar a taxid lenni, ő is haza akar érni a munkából, vagy nem annyira kedvel téged, hogy mint barát ezt a szívességet megtegye.
2022. febr. 25. 16:51
 14/34 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk belegondolok, én megőrülnék, ha még a munka utáni "átmenet" is a kollégák fuvarozásával telne.
2022. febr. 25. 16:52
 15/34 A kérdező kommentje:

10-es. Nem arról szól a kérdés, hogy mennyire tahóság valakit megkérni vagy nem.

Bár enyhén kamu/trollszagú vagy, szóval mindegy.

Egyébként ő ajánlotta fel nekem még korábban párszor, de akkor nem éltem vele.. Most pedig megkérdeztem és láttam rajta, hogy szívesen elvisz és nincs vele problémája. Aztán hirtelen megváltozott, pedig megse kértem már.

2022. febr. 25. 16:53
 16/34 A kérdező kommentje:
Amúgy az leesett mindenkinek, hogy nem tesz kerülőt, mert egy útvonalon lakunk?
2022. febr. 25. 16:54
 17/34 A kérdező kommentje:

Céges autó, céges benzin. Màr írtam korábban, de mindegy.

Nem, nem akarok mindig vele menni.

Kétszer mentem vele eddig, és eddig mindkétszer örült, szívesen tette.

2022. febr. 25. 16:56
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a probléma?
2022. febr. 25. 17:06
 19/34 anonim ***** válasza:
87%
nem kellett volna befinganod mellé te disznó
2022. febr. 25. 17:09
 20/34 anonim ***** válasza:
91%
Az a baja, hogy nem sz*ptad le már az első fuvarért cserébe. 🤣
2022. febr. 25. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!