Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem tetszik a kollégák...

Miért nem tetszik a kollégák többségének, hogy (néha jóval) a munkaidő vége előtt megyek haza?

Figyelt kérdés
Minden darabszámom és árum megvan, csak nincs kedvem ottmaradni, főleg éjszaka (ráadásul 12 órák vége felé). Miért pattognak hogy ha nem maradok ott?

2021. márc. 3. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem kérdezed meg őket, ha annyira érdekel?
2021. márc. 3. 17:31
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Biztos irigykednek hogy nem tehetik meg. Én is hazajárós vagyok, nem szólnék ha bárki hazajárogatna. Sőt kilestem a gépek jelszavát és minden árunál rövidebbre veszem a sütési/összezárási időt, majd a végén visszaírom az eredetire. Nem szólt senki hogy rosszabb lenne, tehát minden jó így is. Éjszaka meg nekem sincs kedvem bennmaradni, a reggeles úgy is tudja a dolgát.
2021. márc. 3. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Tartja a közmondás, hogy kicsiben rejlik a nagy. Mint ahogy egy királyságban se lehet abszolút joga és mentessége a királynak semmi alól, úgy az Univerzumban se lehet még az atyaúristennek sem mentessége ha leszületik az emberi halandók közé. Ugyanúgy vonatkoznak rá a fizikai, anyagi törvények, a matematika szabályai, és természetesen ugyanúgy vonatkoznak rá az emberi jogok és kötelességek. Szóval még ha te lennél az atyaaúristen, akkor sem lóghatsz haza kedves kérdező.
2021. márc. 4. 14:57
 4/12 anonim ***** válasza:

És elmehetsz előbb vagy nem?

Nálunk pl el lehet menni, annyi, hogy akkor az az idő nincs kifizetve. Ez egyedül azoknak nem tetszik, akik bent maradnak segget nyalni a főnöknek meg a munkahelyen élnek szociális életet, nincs kihez hazamenniük. És persze ilyen álságos jóindulatba bujtatják, hogy “de hát akkor kevesebb lesz a fizetésed, mit fogsz csinálni”. Nem érdekel, az én pénztárcámban ne turkáljanak. Ha a főnök engem elengedett, el is megyek.

2021. márc. 5. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
2 ez gáz. nagyon.
2021. márc. 5. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha teljesítménybéres vagy, akkor nem értem. Mi órabéresek vagyunk, mágis van olyan, aki húsz-harminc perccel korábban lelép (csop vezető), de nekünk pattog 3-5 percért is. (Pedig ő kocsival jár, sokan meg busszal.)
2021. júl. 2. 18:34
 7/12 Girlll3 ***** válasza:
Én se értem. Biztos zavarja őket, hogy ők lassabbak. Te, ha maradsz, akkor túlteljesítesz...
2021. júl. 24. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Zavarja őket, hogy látszólag kevesebbet dolgozol ugyanannyi bérért.

Majd úgyis szólnak a főnöködnek, ő meg felülvizsálja a normákat

2021. júl. 24. 17:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha kötelező mindenkinek bent maradni ugyanaddig a meghatározott ideig mint neked,akkor jogosan nem tetszik nekik,ha megvan a darabszámod,ha nem.

Ha nem így van,akkor ne foglalkozz vele,azt gondolnak amit akarnak.

2021. júl. 24. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Élvezed?

Segítőkészek a kollegák?

Milyen kérdéseket szoktál magadnak feltenni egyébként?

2021. aug. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!