Biztos irigykednek hogy nem tehetik meg. Én is hazajárós vagyok, nem szólnék ha bárki hazajárogatna. Sőt kilestem a gépek jelszavát és minden árunál rövidebbre veszem a sütési/összezárási időt, majd a végén visszaírom az eredetire. Nem szólt senki hogy rosszabb lenne, tehát minden jó így is. Éjszaka meg nekem sincs kedvem bennmaradni, a reggeles úgy is tudja a dolgát.
2021. márc. 3. 17:31
3/12 anonim válasza:
Tartja a közmondás, hogy kicsiben rejlik a nagy. Mint ahogy egy királyságban se lehet abszolút joga és mentessége a királynak semmi alól, úgy az Univerzumban se lehet még az atyaúristennek sem mentessége ha leszületik az emberi halandók közé. Ugyanúgy vonatkoznak rá a fizikai, anyagi törvények, a matematika szabályai, és természetesen ugyanúgy vonatkoznak rá az emberi jogok és kötelességek. Szóval még ha te lennél az atyaaúristen, akkor sem lóghatsz haza kedves kérdező.
2021. márc. 4. 14:57
4/12 anonim válasza:
És elmehetsz előbb vagy nem?
Nálunk pl el lehet menni, annyi, hogy akkor az az idő nincs kifizetve. Ez egyedül azoknak nem tetszik, akik bent maradnak segget nyalni a főnöknek meg a munkahelyen élnek szociális életet, nincs kihez hazamenniük. És persze ilyen álságos jóindulatba bujtatják, hogy “de hát akkor kevesebb lesz a fizetésed, mit fogsz csinálni”. Nem érdekel, az én pénztárcámban ne turkáljanak. Ha a főnök engem elengedett, el is megyek.
2021. márc. 5. 13:05
5/12 anonim válasza:
2 ez gáz. nagyon.
2021. márc. 5. 17:19
6/12 anonim válasza:
Ha teljesítménybéres vagy, akkor nem értem. Mi órabéresek vagyunk, mágis van olyan, aki húsz-harminc perccel korábban lelép (csop vezető), de nekünk pattog 3-5 percért is. (Pedig ő kocsival jár, sokan meg busszal.)
2021. júl. 2. 18:34
7/12 Girlll3 válasza:
Én se értem. Biztos zavarja őket, hogy ők lassabbak. Te, ha maradsz, akkor túlteljesítesz...
2021. júl. 24. 10:50
8/12 anonim válasza:
Zavarja őket, hogy látszólag kevesebbet dolgozol ugyanannyi bérért.
Majd úgyis szólnak a főnöködnek, ő meg felülvizsálja a normákat
2021. júl. 24. 17:24
9/12 anonim válasza:
Ha kötelező mindenkinek bent maradni ugyanaddig a meghatározott ideig mint neked,akkor jogosan nem tetszik nekik,ha megvan a darabszámod,ha nem.
Ha nem így van,akkor ne foglalkozz vele,azt gondolnak amit akarnak.
2021. júl. 24. 22:28
10/12 anonim válasza:
Élvezed?
Segítőkészek a kollegák?
Milyen kérdéseket szoktál magadnak feltenni egyébként?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!