Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A csekkolás ideje mennyire...

Szuszi95 kérdése:

A csekkolás ideje mennyire létfontosságú?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az első munkahelyemen, és fél7től 3 ig tart a munkaidős. Van egy kolléganőm vele vagyok most egy darabig, egyszerre végzünk az osztályon a kórházban. Olyan negyed és fél3 között készen vagyunk mindennel (gyógytorna) és utána megyünk haza. De nekem olyan fura hogy nem várjuk meg a 3 órát pedig van bilétás beléptető. Ez kétszer fordult elő egy héten az alatt,próbáltam kifogást találni hogy én még miért nem megyek haza, mert úgy érzem mint aki tilosban jár. Reggel húsz perccel előbb csekkolok be, így ér be a buszom, de nem tudom hogy ez mennyire számít. Ha 3kor van vége akkor 3ig dolgozok nem?

Bocsi ha túl fura vagy idétlen kérdés, de újként nem ismerek még senki olyat akitől meg merném kérdezni.

24/L

2021. febr. 24. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Értjük a kérdést, újabb pont, ami miatt haldoklik az egészségügy (kicsit). Mivel ez bevett szokás, ezért nem számít. A HR-es, bérszámfejtő vagy bárki, akinél ez kibukna, nem foglalkozik vele.
2021. febr. 24. 15:01
 2/2 remetdol ***** válasza:
100%
Ha ilyen lazán veszik a többiek, akkor valószínűleg ott nem figyelik, egyébként sok helyen levonják a fizetésből a kieső időt. Tapasztalatom szerint nem szoktak problémázni, csak nem fizetik ki azt az időt.
2021. febr. 25. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!