Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Saját széket tényleg gáz...

Saját széket tényleg gáz bevinni a munkahelyemre?

Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtem egy új munkahelyen, egész nap a gép előtt ülök, ezért fontos, hogy jó legyen a gerincemnek. Mindenkinek egyforma, sima forgószék van, aminek a háttámlája nem állítható, csak a magassága. Azóta fáj a hátam, zsibbad a lábam, ha azon ülök. Mindig igényes voltam, ha kényelemről van szó, ezért vettem egy dönthető hátú, fejtámlás, párnázott irodai széket. Hétfő reggel vittem be az irodába, és azóta is furán néznek rám a többiek, meg abbahagyják a beszélgetést, amikor belépek a terembe. Egyikük szóvá is tette, hogy ez csak nagyzolás, az eredeti székek is ugyanolyan jók, miért nem jó az nekem ami nekik. Ma reggel meg beszólt az egyik kollégám, hogy ez szerinte "fotel", jó hogy kanapét nem akarok bevinni? Szerintetek is ennyire gáz amit csináltam? Az előző helyen nem szóltak meg érte.

2022. febr. 23. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (önkormányzati mh. csak annyi volt a kikötés, hogy mikor bevitted, azonnal beírattad, hogy saját, mert mire kettőt néztél, már leltárba vették...
2022. febr. 23. 15:29
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Ültesd bele 1 órára aki fanyalog... meg fogja érteni a döntésed. Én amikor a céghez kerültem már egy eleve kiült szar széket kaptam. Hiába szóltam 1-2 év után, hogy szeretnék egy másikat, mert ezen képtelenség eltölteni 8 órát, csak húzták a szájukat, pedig 30-40 ezer körül már vannak korrekt székek. 5 év után is ugyanazon a szaron ülök, de már nem sokáig :D
2022. febr. 23. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Én mondjuk alapból nem dolgoznék ilyen suttyó prolik között.
2022. febr. 23. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Irigy nyomoroncok.

Volt olyan munkahelyem, ahová egyik kolléga bevitt egy bárszéket, mert onnan érte el kényelmesen az asztalt. Mostani kollégám is fontolgatja hogy hoz be saját széket, mert hátfájos és szarok a székek bent. Többeknek van ilyen anatomiai ülőpárnája, saját. Senki nem szörnyülködik rajta.

2022. febr. 23. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!