Saját széket tényleg gáz bevinni a munkahelyemre?
Nem gáz! Az gáz, hogy a cég ennyire lesz@rja a dolgozóit. Úgy látszik sok retardált kollégád van erre csak ezt tudom mondani. "Gondolom mind egytől egyig fitt és egészséges testileg, lelkileg."
Sajnos így működik általában sok helyen a világ aki kicsit is kilóg a sorból azt kinézik.
Én nem szívesen dolgoznék ilyen helyen, de tudom "minden nap kell, hogy legyen az asztalon kenyér."
Mindig fura, ha valaki különcködik. Aki nem éri be azzal, ami másoknak van, azzal kapcsolatban ellenérzései lesznek a kollégáknak. Valószínűleg ők is vágynának jobb székekre, csak nem áldoznak rá. Hát, remélem, nem fogják "véletlenül" tönkretenni.
Az én munkahelyemen amúgy ez nem szokás, mindenki úgy dolgozik, ahogy neki kényelmes. Ha ettől hatékonyabb lesz valaki, vagy kevésbé beteges, csak jobb a helyzet. Úgyhogy többen hoztak maguknak ortopéd párnát, én egy ideig fitballon ültem a gép előtt.
Mindenesetre most már hülyén venné ki magát, ha visszacserélnéd a széket, úgyhogy igen, majd megszokják, esetleg valaki más is követi a példádat.
Hagyd, a pletyka max 3 napig tart.
Mindig azon prpblemaznak, amikor nem megszokott dologrol van szo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!