Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Saját széket tényleg gáz...

Saját széket tényleg gáz bevinni a munkahelyemre?

Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtem egy új munkahelyen, egész nap a gép előtt ülök, ezért fontos, hogy jó legyen a gerincemnek. Mindenkinek egyforma, sima forgószék van, aminek a háttámlája nem állítható, csak a magassága. Azóta fáj a hátam, zsibbad a lábam, ha azon ülök. Mindig igényes voltam, ha kényelemről van szó, ezért vettem egy dönthető hátú, fejtámlás, párnázott irodai széket. Hétfő reggel vittem be az irodába, és azóta is furán néznek rám a többiek, meg abbahagyják a beszélgetést, amikor belépek a terembe. Egyikük szóvá is tette, hogy ez csak nagyzolás, az eredeti székek is ugyanolyan jók, miért nem jó az nekem ami nekik. Ma reggel meg beszólt az egyik kollégám, hogy ez szerinte "fotel", jó hogy kanapét nem akarok bevinni? Szerintetek is ennyire gáz amit csináltam? Az előző helyen nem szóltak meg érte.

2022. febr. 23. 13:16
1 2
 1/14 Metionin ***** válasza:
100%
A kollégáid gázak inkább. Nem mindenkinek kényelmes az alap szék, főleg ha nem is állítható. Én mondtam volna, hogy de igen, hozok kanapét is, csak még nem döntöttem el, milyet. Majd megunják.
2022. febr. 23. 13:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy így elsőnek ez így fura, de ha az ember jobban belegondol, irodai munkánál fontos a jó szék, mármint na, nem tesz jót, ha az ember egész nap egy kényelmetlen széken ül és fáj a háta miatta.
2022. febr. 23. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz! Az gáz, hogy a cég ennyire lesz@rja a dolgozóit. Úgy látszik sok retardált kollégád van erre csak ezt tudom mondani. "Gondolom mind egytől egyig fitt és egészséges testileg, lelkileg."

Sajnos így működik általában sok helyen a világ aki kicsit is kilóg a sorból azt kinézik.

Én nem szívesen dolgoznék ilyen helyen, de tudom "minden nap kell, hogy legyen az asztalon kenyér."

2022. febr. 23. 13:27
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem ciki, teljesen megérthető. De azért 1 próbát tennék a vezetőségnél székcsere ügyben.
2022. febr. 23. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Mindig fura, ha valaki különcködik. Aki nem éri be azzal, ami másoknak van, azzal kapcsolatban ellenérzései lesznek a kollégáknak. Valószínűleg ők is vágynának jobb székekre, csak nem áldoznak rá. Hát, remélem, nem fogják "véletlenül" tönkretenni.

Az én munkahelyemen amúgy ez nem szokás, mindenki úgy dolgozik, ahogy neki kényelmes. Ha ettől hatékonyabb lesz valaki, vagy kevésbé beteges, csak jobb a helyzet. Úgyhogy többen hoztak maguknak ortopéd párnát, én egy ideig fitballon ültem a gép előtt.

Mindenesetre most már hülyén venné ki magát, ha visszacserélnéd a széket, úgyhogy igen, majd megszokják, esetleg valaki más is követi a példádat.

2022. febr. 23. 13:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ülőlabdát vittem be. De nekem nincsenek hülye kollégáim, sőt, néha kölcsön is kérik. :)
2022. febr. 23. 13:36
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen normalisnak es logikusnak tunik. Ez pont nem olyan, mint a sajat evoeszkozt cipelo OCD-s, amit amugy szinten illene toleralni.
2022. febr. 23. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen nyílvanvaló, hogy irigykednek vagy nincsenek tisztaban milyen mozgásszervi panaszaik lesznek... nagy ívben tegyél rá.
2022. febr. 23. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
7-es: Én is saját kanalat meg villát hordok melóba, de csak mert gusztustalanok a benti evőeszközök. 20+ évesek és pont úgy is néznek ki. :P
2022. febr. 23. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, a pletyka max 3 napig tart.

Mindig azon prpblemaznak, amikor nem megszokott dologrol van szo:)

2022. febr. 23. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!