Most sütöttem linzert. Mikor tegyem bele a lekvárt, ha kedden szeretném bevinni a munkahelyemre? Ráadásul még egy vonatutat is kell bírnia.
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 17:37
1/12 anonim válasza:
Ha nem folyós a lekvár, nyugodtan beleteheted ma is.Jobban össze is fog állni, így az utaztatás sem lesz gond.Hagyd egy kicsit szikkadni levegőn, mondjuk holnapig, aztán szépen dobozold be, minden réteg közé tegyél konyhai törlőpapírt.
2/12 anonim válasza:
Tedd bele ma! Annyi állás jót fog neki tenni.
3/12 anonim válasza:
Tedd bele nyugodtan,jól meg fog puhulni addigra! Semmi baja nem lesz:)
4/12 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm a válaszokat!
Megyek, akkor most gyorsan megcsinálom.:)
2014. okt. 19. 20:03
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Valószínű nem arról, amiről te :))
Tudod te hányféle linzer létezik ??
8/12 anonim válasza:
Azt vettem észre valahol hiba csúszott be. Lehet, hogy már régen.
Linzer torta, az modjuk rendben, az ismerös.
Nem értem miért lett a "Spitzbuben" MO-on Linzer?
9/12 anonim válasza:
8-as nem tudom, de már a dédszüleim is így hívták, ők meg az 1900-as évek elején születtek úgyhogy biztos nem újkeletű a linzerkarika elnevezés. Szóval passz. Egyébként égen-földön nem ismerek senkit, aki ne linzernek, vagy linzerkarikának hívná.
10/12 anonim válasza:
9-es, ne emlegessed az égen-földön, mert csak magyarul hivják igy. Az egéssz németajkú területen: Spitzbuben a valódi neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!