Sütit szeretnék bevinni a születésnapomon a munkahelyemre, olyan receptet keresek, amikkel kritikus, 'öreg róka' háziasszonyokat is le tudok nyűgözni, javasolnátok nekem?
Dinnyesüti.
Jól néz ki, finom és melegben is könnyn szállítható.
Csinálj muffint, ezt a recept elronthatatlan, és nagyon különleges a szerecsendió és a fahéj miatt.
Hűteni sem kell. Ha este megsütöd, reggelre kihül. Ne tedd hűtőbe, mert akkor elázik.
Boci ÉTCSOKIVAL csinád, akkor nem lesz túl édes.
Mini gesztenye bonbon.
Mínőségi alapanyagokból előállítva isteni. Jól lehűtve kifejezetten kellemes nyáron.
Egyszerű és nagyszerű, és szinte elronthatatlan.
grillázs torta (bár ez nagy macera)
Szerintem csináld a te kedvencedet és akinek nem ízlik az vessen magára. Te vagy az ünnepelt!
Ismerem a a korosodó könyvelő hölgyeket:))Őket nem lehet "hidegsültekkel" elkápráztatni, ők csakis a sőtőben sütött, vonalzó mentén kiszabott , tökéletes formájú süteményeket értékelik...
Én juszt is sütnék egy finom almáspitét.
Ha kéred leírom szívesen az én receptemet, hátha kibírja a finoman utaló megjegyzéseket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!