Miért kiakasztó az a kérdés egy állásinterjún hogy hány nap home officera van lehetőség? nagyon rossz néven vették hogy egyáltalán feltételezni merészeltem a HO-t
Nem igazán értem, mi bajuk a válaszolóknak azon túl, hogy ez a GyK, ahol bele kell rúgni az összes kérdezőbe.
Nyilván olyan munkakörről van szó, ahol fizikailag lehetséges a HO.
Én is meg szoktam kérdezni állásinterjúkon, el szokták magyarázni, nem szokott ebből semmi gond lenni. Sőt, azt is megkérdezem/elmagyarázzák, ha úgy van, hogy mi a szabályzat most és mi lesz a COVID-on kívül.
11: "Csak kb. az irodai munkák ahol ez lehetséges."
Föltételezem, nem ács-állványozó munkakörre vonatkozott az interjú, amin megkérdezte.
" eljutott arra a szintre, mint a fizetés: interjún magadtól nem illik felhozni."
Micsoda? Hát melyik bolygón élsz te? ha nem tudom előre a bérsávot legalább, már az interjúra se megyek el!
Az interjún már úgy ülök ott hogy legalább a tól -ig sávot tudom.
Mert sok munkaadónak továbbra is arra áll fel, hogy az alkalmazott bent ül az irodában 8-16-ig, ettől lesz minőségi a munkavégzés. (:DDD)
Amúgy ne foglalkozz vele, ha úgyse mennél olyan helyre ahol nincs h.o. ott hadd akadjanak ki, teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!