Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kiakasztó az a kérdés...

Miért kiakasztó az a kérdés egy állásinterjún hogy hány nap home officera van lehetőség? nagyon rossz néven vették hogy egyáltalán feltételezni merészeltem a HO-t

Figyelt kérdés
A középkorban élnek ezek?
2022. febr. 22. 14:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező el vagy tájolva. Szinte alig van olyan munkakör, ahol lehetséges a HO. Csak kb. az irodai munkák ahol ez lehetséges.
2022. febr. 22. 17:08
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
#11 Pénzügy, IT, jog, gazdaság, mérnöki munka, adminisztráció, újságírás, művészeti munkák, online kereskedelem, folytassam még?
2022. febr. 22. 18:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
2 éve 100% HO-ban vagyok. Heti 2 nap bent létet még elfogadnék, ha kitalálnák, hogy ennél többet kell bent lenni, akkor azonnal elkezdenék új helyet keresni.
2022. febr. 22. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem igazán értem, mi bajuk a válaszolóknak azon túl, hogy ez a GyK, ahol bele kell rúgni az összes kérdezőbe.

Nyilván olyan munkakörről van szó, ahol fizikailag lehetséges a HO.

Én is meg szoktam kérdezni állásinterjúkon, el szokták magyarázni, nem szokott ebből semmi gond lenni. Sőt, azt is megkérdezem/elmagyarázzák, ha úgy van, hogy mi a szabályzat most és mi lesz a COVID-on kívül.

2022. febr. 22. 18:49
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

11: "Csak kb. az irodai munkák ahol ez lehetséges."

Föltételezem, nem ács-állványozó munkakörre vonatkozott az interjú, amin megkérdezte.

2022. febr. 22. 19:19
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Mostmár a homeoffice eljutott arra a szintre, mint a fizetés: interjún magadtól nem illik felhozni.
2022. febr. 23. 03:06
 17/19 A kérdező kommentje:

" eljutott arra a szintre, mint a fizetés: interjún magadtól nem illik felhozni."

Micsoda? Hát melyik bolygón élsz te? ha nem tudom előre a bérsávot legalább, már az interjúra se megyek el!

Az interjún már úgy ülök ott hogy legalább a tól -ig sávot tudom.

2022. febr. 23. 08:14
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Bérsáv nélkül én se mennék már interjúra. Felesleges rabolni mindkét fél idejét.
2022. febr. 23. 08:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert sok munkaadónak továbbra is arra áll fel, hogy az alkalmazott bent ül az irodában 8-16-ig, ettől lesz minőségi a munkavégzés. (:DDD)

Amúgy ne foglalkozz vele, ha úgyse mennél olyan helyre ahol nincs h.o. ott hadd akadjanak ki, teljesen mindegy.

2022. febr. 23. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!