Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol találhatnék olyan állást,a...

Hol találhatnék olyan állást,ahol egyedül vagyok?

Figyelt kérdés

Amit én tudok a kis agyacskámmal,hogy a kollegáim sose szerettek,stb,és nekem nem való a csapatban dolgozás,viszont egy szakma az szakma,tehát nincs olyan,hogy egyedül van valaki.

Nekem olyasmi kéne,amit végezhet az ember minimális társasággal,végzettség nélkül,pl egy kisbolt a város szélén,vagy valami.

Én sosem voltam ellenséges,kibeszélős,pletykás,meg ilyesmi a kollegáimmal,mégse sose bírtak túlzottan sokan.

Nekem valami normális kéne,én nem erőltetem,ha nem illek bele ebbe a mai rendszerbe.

2022. febr. 20. 21:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Bocs de miaz hogy csak az elitnek jár? Egy érettségivel rendelkezni már elit? Most ne is haragudj, de egy irodai melóhoz kb az kell, azt meg estin is kiseggeled, ha nincs meg...de ha ennyit nem tudsz megtenni azért hogy előrejuss akkor így nincs miről beszélni...

Értem hogy szar meg nehéz, meg meló is fárasztó, de elég sok esti suliban jártam már, ahol emberek gyerekek és meló mellett tolták le ezeket a sulikat...és nem voltak hű de elitek, csak többet akartak az élettől, és tettek érte..meg lehe tcsinálni

2022. febr. 21. 17:17
 32/34 anonim ***** válasza:
Túl sok a kifogás, nagyjából mindenre találtál eddig, figy most akarod ezt vagy sem? Nem kellenek a "mi van ha..." mondatok, meg az a sok de...ami nincs meg azt meg lehet szerezni, csak rá kell menni. Vagy lehet tovább panaszkodni a gyakorin, és elitnek csúfolni aki tesz magáért.
2022. febr. 21. 17:18
 33/34 A kérdező kommentje:

Elit alatt a magas végzettségű embereket értem,nem az érettségiig eljutottakat.

A magolás...

Na mindegy.

Valamit találok,hátha fel is vesznek,elvégre mindegy mert attól még hogy elvégzek valamit,helyben vagyok.

Tehát végülis álmodni ritkán mertem költözésről.

Ha találok valamit,akkor találok.

Ha nem olyat,ami megfelel a kritériumoknak,valahogy végigszenvedem.

2022. febr. 21. 17:45
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha még álmodni se mersz úgy nehéz kijutni...amúgy egy diploma sem nagy elit, meg tudja csinálni szerintem bárki a szakok jelentős részét, a durvábbakat esetleg nem, de most egy közgazdász szaka zért nem a világ leglehetetlenebb vállalkozása...Ebben az országbna millióknak van diplomája, azért elitnek inkább azt nevezném amiből 1-2 száz ember van csak...
2022. febr. 21. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!