Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol találhatnék olyan állást,a...

Hol találhatnék olyan állást,ahol egyedül vagyok?

Figyelt kérdés

Amit én tudok a kis agyacskámmal,hogy a kollegáim sose szerettek,stb,és nekem nem való a csapatban dolgozás,viszont egy szakma az szakma,tehát nincs olyan,hogy egyedül van valaki.

Nekem olyasmi kéne,amit végezhet az ember minimális társasággal,végzettség nélkül,pl egy kisbolt a város szélén,vagy valami.

Én sosem voltam ellenséges,kibeszélős,pletykás,meg ilyesmi a kollegáimmal,mégse sose bírtak túlzottan sokan.

Nekem valami normális kéne,én nem erőltetem,ha nem illek bele ebbe a mai rendszerbe.

2022. febr. 20. 21:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Homeoffices irodai munka, vagy ügyfélszolgálat, vagy esetleg könyvelő
2022. febr. 21. 04:00
 22/34 anonim ***** válasza:
58%

Menj gyárba melozni

Ense beszelgetek senkivel, megcsinalom a munkám, azt viszlát

2022. febr. 21. 05:48
 23/34 A kérdező kommentje:

21. Egy szakmelós végzettséggel hol találnék homeoffice munkát,irodait? Az nem csak az eliteknek jár?

Hova vennének fel?

2022. febr. 21. 11:37
 24/34 anonim ***** válasza:
23# nem, ügyfélszolgálat is irodai munka, nem kell nagy tudás, viszont nagyon jól kell kommunikálni, sokkal nagyobb az esélyed, ha tudsz angolul vagy németül
2022. febr. 21. 11:41
 25/34 A kérdező kommentje:

Angol van,német nincs.

Érettségim sincs,de már írtam a végzettségem.

Viszont már általánosban jártam angol versenyekre,mondjuk nem én kértem,de elmentem. Addig se voltam az iskolában.

Viszont papírom nincs nyelvvizsgáról.

2022. febr. 21. 11:46
 26/34 anonim ***** válasza:
40%
Vállalhatsz magánháznál kert rendbentartást, karbantartást, takarítást, beteggondozást, gyermekfelügyeletet. Ha kifogsz egy normális családot, onnantól fogva végülis nagyjából egyedül vagy.
2022. febr. 21. 11:46
 27/34 A kérdező kommentje:
Jó,de bejelentve? Mi van,ha nem lesz tovább szükség a segítségem?
2022. febr. 21. 11:55
 28/34 anonim ***** válasza:
Egyezz meg velük, hogy jelentsenek be, ha nem kell tovább a segítséged, akkor meg másik helyet kell keresned.
2022. febr. 21. 13:10
 29/34 anonim ***** válasza:
Merre laksz kerdezo?
2022. febr. 21. 13:36
 30/34 A kérdező kommentje:

Abban a megyében,ahol orosz pénzből magyar atom,sugárzik a hangulatom...

:(

2022. febr. 21. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!