Hol találhatnék ilyen embert szerintetek?
Sajnos te magad gáncsolod el magad, mert felhúztál egy falat amin senki nem jut át. Ha nem engedsz be senkit, akkor nem hibáztathatsz másokat hogy nem látják a jó oldaladat, hiszen esélyük sincs.
Ahogy látom, pont benned van rengeteg előítélet. Mindenki iránt. Elkönyveled hogy az emberek rosszak és esélyt sem adsz senkinek, aztán meg vagy lepődve hogy magányosan tengődsz.
Én is hasonló voltam, de amikor betöltöttem a harmincat, rájöttem hogy velem van a baj, nekem kell változnom.
Lesz aki értékeli, hidd el. Csak ahhoz ki kell tenned magad a többinek is, aki majd a porba tapossa. Ez ilyen.
Mikor nyitottam az emberek felé, akkor én is pofára estem párszor, de azt mondom hogy megérte.
Ezekre előre fel kell vértezned magad. Le kell söpörni és menni tovább, lesz aki értékel és megbecsül.
Visit these places! The list is down below!
Chechenya
Russia
Syria
Georgia
pontosan ahogyan irod, neked kell nyitni.
Ha a fizika törvényeit nézzük, hogy tudnál valakit magadhoz vonzzani, ha olyasmit áramoltatsz ki ami taszító/távolságtartó magatartást mutat.
Amit kifelé kommunikálsz azt kapod vissza..
A leirásodban minden benne van a kérdés és a válasz is...
Pontosan látod, hogy mi a problémád és meg is válaszolod...
zseniális... :-)
Az szép. A kérdező, amikor magát jellemzi:
"legeslegbelül a lelkem tiszta, vannak érzéseim, nagyon hamar megsajnálok másokat"
A kérdező, amikor valaki elmondja, hogy megérti, hisz neki is vannak rossz élményei, röviden megemlítve néhány fájó tapasztalást:
"meg ne sajnáljalak esetleg?"
Azt hiszem, meg is van a megfejtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!