Hol találhatnék olyan állást,ahol egyedül vagyok?
Amit én tudok a kis agyacskámmal,hogy a kollegáim sose szerettek,stb,és nekem nem való a csapatban dolgozás,viszont egy szakma az szakma,tehát nincs olyan,hogy egyedül van valaki.
Nekem olyasmi kéne,amit végezhet az ember minimális társasággal,végzettség nélkül,pl egy kisbolt a város szélén,vagy valami.
Én sosem voltam ellenséges,kibeszélős,pletykás,meg ilyesmi a kollegáimmal,mégse sose bírtak túlzottan sokan.
Nekem valami normális kéne,én nem erőltetem,ha nem illek bele ebbe a mai rendszerbe.
"Amit én tudok a kis agyacskámmal,........"
Úgy tűnik, a kérdező nőből van.
Javasolok egy gazdag férjet, aztán egész nap azt csinálhat, amit akar, vagy otthon lehet egyedül.
Ha tévedtem, és férfiből van a kérdező, ebben az esetben a kis agyacskára való tekintettel javasolnék egy gazdag férfi khm... "jóbarátot". Némi kis "munkáért" cserébe a nap nagy részében szintén azt csinál amit akar.
Ha egyik megoldás sem tetszik, akkor a "kis agyacskára" való tekintettel javasolnék további iskolába/egyetemre járást, és akkor lehet mégtöbb lehetőség közül választani.
Férfiből vagyok,fiatal férfiú.
14. Mit csinálsz?Mi a munkaköröd?
12. Ha lenne jogsim jó is lenne.
Ment a zöld kéz!
11. Végülis igazad van,az sem rossz!
Ahol nem kérnek szakirányú végzettséget...
De végülis jó,köszi!
Neked is ment a zöld kéz.
Elszaporodtak a jó válaszok,nem ismerek rá a gyakorira!
12. Nem tudom,hogy honnan veszed,hogy nő lennék.
Bár sokan követik azt a példát,hogy szépítkeznek,hátha jön egy cégtulaj,aki elveszi őket.
Viszont én ez a kérdés most nem erről szól,a nők eleve dominálják azokat a munkaköröket,ahol sok emberrel kell beszélni,stb.
Pl nézd meg a kamionsofőröket,és az ápolókat.
A férfiak gyakrabban végeznek olyan munkákat,ahol egyedül vannak.
De nekem nem is azért kell olyan munka,ahol egyedül vagyok,mert félnék társaságban lenni,hanem egyszerűen ha most bedobsz egy helyre,én elvégzem a munkám,engem nem érdekel.
Nem köpködök,nem fújom szünetben más arcába a füstöt,nem vagyok bunkó,nem szólok be másnak,egyszerűen én vagyok a tipikus új srác,akit lehet bxtatni.
De nem vagyok gyenge testalkatú mondjuk,de attól függetlenül nem igazán imádnak mindenhol.
Tehát nekem nem lenne bajom ilyen melóval,csak besokalltam.
Az nem biztos.
Biztos az,ha nincs olyan aki gúnyos megjegyzéseket tesz,miközben én csinálok valamit.
És még sorolhatnám.
Én senkivel sem vagyok ellenséges,se semmi,egyszerűen egy olyan munkakört keresek,ahol el tudok helyezkedni,és biztos a helyem.
A dohánybolti eladó pl egy jó opció,bejön,vásárol,elmegy.
Kész.
Nem kötelező a főnökkel szeggzi kapcsolatba lenni,hogy ne legyél kirúgva.
A te példáddal élve.
Az drága cucc,de mi az anyámból veszem meg?
Azt vágod,hogy ha hintőporral meg lisztel kevered,hogy kevesebből többet adj el,és észreveszik,akkor véged van?
Meg eleve lebuksz.
Meg eleve...
Hányan fogyasztanak itthon ilyen drága anyagot?
Max 5 cégtulajdonos,aki évente egyszer a bulin megengedik a qrvái társaságában.
Esetleg...
Kereslet van,de drága.
Amerikában esetleg megéri,mert ott biztos van valaki,aki vesz,de ott is ugyanazok a rizikófaktorok vannak...
14. És milyen lehetőségeim lennének?Ez az ami érdekel engem,mert hogy én pl építőipari melóba hamar kiégek,testalkattól függetlenül,harmadik nap alszok mint aki életébe nem aludt,és 16:00 kor ébredek...
Nem tudom,hogy mit tudnék tenni,amire egyáltalán van annyi kereslet,hogy mindig legyen munkám,meg stb.
Azt neked kell tudni, hogy mi mozgat, mi érdekel, milyens zakmád vna most, mihez értesz....
A vállalkozás nem olyna hogy üljünk bele a biztosba azt szevasz, ezt fel kell építeni, hogy legyen ügyfélkör, időbe tellik és tnaulásba....nekem nagoyn megérte, még akkor is ha mai napig építeni kell....de h neked ez nem való, akkor csak a magányért ne válaszd...menj el éjjeliőrnek valahova alkalmazottként...akkor sokat lehetsz egyedül és még nappal se kel ltalálkozni emberekkel mert alszol amikor mindenki aktív....de az se biztos hogy hátrány lenne ha a szociális diszfunkciódat, vagy fóbiádat kezdenéd el kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!