Ha olyan jók a bérek Magyarországon, akkor miért nem találok olyan munkahelyet ami jól fizet?
Figyelt kérdés
Csongrád megye, Makó.
A munkahelyek amiket néztem 200 ezer alatt van a Nettó bér!!
Egyedülálló vagyok.
25/f
2022. febr. 20. 16:52
21/52 A kérdező kommentje:
És akinek nincs mit tudom milyen szaktudása az haljon éhen meg fagyjon meg a fűtetlen házában? Mert amit keres az semmire sem elég szinte?
2022. febr. 21. 14:30
22/52 anonim válasza:
Nem, az képezze magát. Ingyenes az oktatás Magyarországon.
24/52 anonim válasza:
Miért, nem így van? Középiskola, szakközép, főiskola, egyetem. Mindegyiken van lehetőség ingyenes oktatásra.
25/52 A kérdező kommentje:
Mondani könnyű.
Nem lenne egyszerűbb ha megszűnne az éhbér?
Miért kell mélyszegénységben élnie dolgozó embereknek????????????????????
2022. febr. 21. 15:08
26/52 anonim válasza:
Persze, hogy nehéz. De ha nem csinálsz semmit, akkor ne várd, hogy jobb legyen. Miért mástól várod, hogy neked jobb legyen?
27/52 anonim válasza:
És akinek nincs mit tudom milyen szaktudása az haljon éhen meg fagyjon meg a fűtetlen házában? Mert amit keres az semmire sem elég szinte?
Azu nem hisztizik, tanul, nem csak a markát tartja. Annyi pénze meg nem lesz az országnak, mert ha egy holmi semmi kis végzettségű keresne 300 nettót ,egy diplomásnak legalább havi 4 milliót kellene
28/52 A kérdező kommentje:
Akkor röviden: nem kiskirályként akarok élni, hanem a fizetésemből nem szeretnék éhen halni, és megfagyni sem a házamban.
2022. febr. 21. 16:12
30/52 anonim válasza:
29. Hagyd rájuk!
Az emberek arról beszélnek,ami nincs nekik.
Mi normális melót,fizut akarunk.
Ők pedig a moralitásról papolnak itt,és észről,mintha lenne nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!