Ha olyan jók a bérek Magyarországon, akkor miért nem találok olyan munkahelyet ami jól fizet?
Figyelt kérdés
Csongrád megye, Makó.
A munkahelyek amiket néztem 200 ezer alatt van a Nettó bér!!
Egyedülálló vagyok.
25/f
2022. febr. 20. 16:52
1/52 anonim válasza:
Úgy hogy nincsenek jó bérek Magyarországon, csak mondjuk van egy pár foglalkozás, amivel lehet jobban keresni.
2/52 anonim válasza:
Úgy, hogy valószínűleg nem rendelkezel a jó béreket fizető munkákhoz megfelelő végzettséggel.
3/52 anonim válasza:
Nem mindenkinek fizeti anyuka meg apuka az egyetemet, szóval sok ember ilyen szar fizetésekkel kell valamit kezdeni magával, egyébként meg ebben az országban ilyen kérdést felesleges feltenned, mert itt mindenki olyan k...va elégedett, hogy ha az utcára kerülnének, akkor sem csinálnának semmit....mert egy idióta nemzet ez.
4/52 anonim válasza:
3. válaszoló: Kettes vagyok. Nem, nem egyetemi végzettségre gondoltam. Ha jó szakmát választott volna anno a kérdező, most degeszre kereshetné magát. Haverom CNC marógépet kezel egy fémmegmunkálással foglalkozó cégben. Annyit keres, amennyit nem szégyell... Túlórák, extra szabadnapok fizetésemelések - csak hogy ne menjen át másik céghez...
6/52 anonim válasza:
IT-s munkahelyen elég jól lehet keresni
7/52 anonim válasza:
Ha nincs tudásod, akkor mégis miért vennének fel téged, ha nem hozza a bevételt?
8/52 anonim válasza:
Mehetsz gyárba, csak ott sokat kell dolgozni :)
A fizetés átlag feletti
9/52 anonim válasza:
Megjött a sok nagyokos.
Hetes,nyolcas,ötös...
Inkább rá se nézek többet erre a kérdésre,lehet jobb lesz...
10/52 anonim válasza:
9es miért? 0 végzettséggel hogyan vár sok pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!