Sok munkahelyen mondtak fel, és mentek el innen Magyarországról. Ti is tapasztaljátok?
A karantén alatt sokan rájöttek mi az, smi igazán fontos, hogy akarnak élni, és mennyire esendő az ember.
Ha az a rendszer, hogy bármikor kirúghatnak, akkor én is ebben a tudatban dolgozom. Nem vagyok hajlandó felvenni a szopóállarcot, ha nem respektálnak, én se őket. Ha én leváltható vagyok, akkor az a munkakör se ér semmit amitbármilyen utcáról befordult random ellát. Ha meg nem, akkor kicsit teperhet a munkaadó, hogy maradjak.
Igen, szívás lesz ha munkaerő hiány lesz. De élni akarok, megtakarításom sose lesz, házam se, akkor legalább a mobilitás legyen jó benne.
Én is így voltam vele, 10 évet robotoltam, elég volt. Most ahol dolgozom, van perspektíva, és nem lélekölő. És kicsit jobban is fizet. De ha nem tetszik szedem a kis cókmókomat, és kapok munkát máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!