12 órás 4 műszakban hogy oldjátok meg ezeket?
najó 30-as nem tépem a számat egy hülye miatt. HA nem bírod felfogni akkor nem bírod kutyát nem érdekelsz. Kb az a kategória vagy aki szerint az orvos ártania akr mert azt hiszi az orv szóból eredeztethető..
kérdező ne törődj vele csak fújja az ökörségét neked annyit mondok. Amúgy a Boschba 2 naponta kell menni elvileg , a másik 2 nap van idő bevásárolni több napra. Sőt nappalosba tudsz menni munka utáén is. vagy a családtagok segíthetnek
Nálunk is ezt hívják 4 műszaknak. Az egész gyár, a HR, a menedzsment. Nyilván ők is hülyék.
Örülök, hogy sokan nyelvújítanak(műszakcsoport, bammeg nincs is ilyen szó), de attól még a szó eredeti jelentése megmarad.
Te sem fogod fel - pedig a pontszámaid alapján értelmesnek látszol - hogy senki nem azt vitatta, hogy ezt hogy hívják, hanem a Kérdező TÉNYLEGESEN munkába töltött ideje "csak" 2 műszak, nappalos és éjszakás? (4x12óra=48 óra és 3 szabadnap)
Ehhez az időbeosztáshoz kapcsolódott a kérdése és erre várt és kapott válaszokat. Mit akarsz még ragozni a semmin?
33#-aska egy nem a pontszáma lapján itáéljük emg az embereket.
2, nem nem azt kérdezte akérdező mi a 4 műszak mert amiben ő dolgozik azt hívják annak..
A kérdés teljesen másra irányult.
Amúgy elfelejtettél átjelentkezni elég még a másik profiloddal írtad ezt a pontszámosdit, ciki..
Nem tudom miről hadoválsz, 3-an vagy 4-en vagyunk egy véleményen és ennyien válaszolunk a hülyeségei(tek)re. De megkönnyebbülhetsz, mert én kiszálltam, ennél drágább az időm, meg nem is vagyok gyógypedagógus.
Gyerekek! Nem azt jelenti, a 3 és 4 műszak, hogy milyen napszakban vannak műszakok, hanem a cégnél hány csapat váltja egy egymást! Én is dolgoztam, 3 műszakban, akkor volt A, B, és C műszak (csapat), napi 8 óra, heti 40 óra, delőtt, délután, éjszaka, hétvéga szabad. 4 műszakos, folyamatos munkarendben 6+2, vagy 12 órásban, meg az egyik műszak mindig pihenőn van hétköznap is.
Most 12 órás folyamatosban dolgozom, itt van A, B, C és D műszak. de nekem talán kicsit jobb a beosztásom, mert van rövid és hosszú hét. Hosszún hétfő-kedd és péntek-szombat vasárnap, következő héten meg csak szerda-csütörtökön megyek.
Pontosabban 6+2-nál egyik műszak van otthon, 12-es folyamatosnál meg kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!