12 órás 4 műszakban hogy oldjátok meg ezeket?
Figyelt kérdés
Pl aki egy nógrádi pici faluból jár Hatvanba a Boschba és pl hétfő kedd szerda csütörtök 06:00-18:00-ig dolgozik hogy oldjátok meg a főzést, bevásárlást (gondolom az ottani boltok du 4-5 körül bezárnak),posta stb2022. febr. 10. 18:36
11/39 anonim válasza:
9: Hiába magyarázol, meg pontozol le, a kérdező akkor is két műszakban dolgozik. Reggel hattól este hatig, és este hattól reggel hatig, ez a kétféle beosztás váltogatja egymást. Csak náluk négy műszakcsoport van, mert ez egy olyan munkahely, ami heti hét napban üzemel.
12/39 anonim válasza:
11-eske ne légy már idióta. a 12 órás váltott nappalos éjszakás műszakrendet is 4 műszaknak nevezik.
13/39 anonim válasza:
12: Már ne haradudj, de mitől négy műszak? Ha azt nézzük, hogy ő dolgozik egy bizonyos műszakcsoportban a négy közül, akkor ebből a szempontból nézve mégcsak nem is 2, hanem 1 műszakban dolgozik, hisz mindig ugyanazzal a csoporttal van.
14/39 anonim válasza:
Mert ez a neve. 4 Műszak váltja egymást. Ezt mindenhol így nevezik.
15/39 anonim válasza:
14: 4 műszak váltja egymást, de attól egy dolgozó csak 2 műszakban dolgozik (kétféleképpen megy).
16/39 anonim válasza:
deakkor is ez a neve , nem érted... Ne légy már autista
17/39 anonim válasza:
és 8 órában is van 4 műszak de 12-ben a jellemző.
18/39 anonim válasza:
4 műszakban dolgozni azt jelenti, hogy négyféle beosztásban jár be.
19/39 anonim válasza:
a fenéket.. Látom van kamu lepontozó profilod de a munkavilágáról szrt sem udsz
20/39 anonim válasza:
Eredetileg én tettem fel a kérdést, hogy a 4 műszakot a gyakorlatban hogy kell elképzelni, hogy válaszolni lehessen a kérdésére.
A Kérdező elmondta és bár totálisan megtévesztő a 4 műszak elnevezés, tudomásul vettem, megköszöntem és továbbléptem.
Innentől kezdve a 9-es csak trollkodik.
A lényeg - és ez a válasz a kérdésre - hogy a Kérdező 4x12 órát dolgozik 12 órában, hol nappal, hol éjszaka, 3 napja pedig szabad.
Egy kis szervezéssel simán megoldható a vásárlás, főzés, ügyintézés.
Ha egyedül él ennek nem is kell nagy feneket keríteni, ha családban, akkor meg remélhetőleg ilyen munkarend mellett ezek a feladatok nem csak az ő kötelmei.
És innentől kezdve erre nem lehet mást mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!