12 órás 4 műszakban hogy oldjátok meg ezeket?
19: Nincs lepontozó profilom. Ennyire nehéz szembenézni a ténnyel, hogy rajtam kívül ketten is ugyanazon az állásponton vannak?
20: Nem trollkodom. Leírtam a 8-as válaszomban, hogy ez nem 4 műszak. Kb. egyszerre jelent meg a kommentünk.
Nézz már utána egy állásoldalon mit hirdetnek 4 műászaknak, ne légy már ennyire szerencsétlen.. Tudom ezen az odlalon menő idiótának tűnni de marhára nincs igazad.
4 műszak az vagy3* 8 óra 2 napp pihenővel vagy 2* 12. Elég ritkáén 4*6 de az már részmunkaidő.
Fogd már fel végre, hogy a francot nem érdekli, hogy mi a "hivatalos" elnevezés, ha a gyakorlatban másképp működik!
Jó, látom, hogy gondok vannak nálad az értelmezéssel, amit egyébként a pontszámaid is mutatnak, bár lehet, hogy alapban a 0-ra gyúrsz, akkor viszont jól csinálod!
Segítek!
NEM EZ A LÉ-NYEG!
A GYA-KOR-LAT-RÓL BE-SZÉ-LÜNK, HOGY A KÉR-DÉS-RE VÁ-LA-SZOL-NI LE-HES-SEN!
Így már felfogod?
ÉRTSD MÁR MEg a buta fejeddel hogy AZÉRT 4 MŰSZAK MERT 4 MŰSZAK DOLGOZIK ÉS AMÍG AZ EGYIK DOLGOZIK A MÁSIK KETTŐ VAGY HÁROM PIHEN.
és pont letojom hogy 2 vagy 3 idióta lepontoz, mikor kvára nincs igazuk.. Sőt szerintem ugyanaz az ember.. Előttem is leírtáék már ezer kérdésben mi a 4 műszak, szóval itt inkább annaka fejével van a baj aki nem bírja felfogni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!