Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy mèsz be dolgozni minden...

Hogy mèsz be dolgozni minden nap a munkahelyedre? Milyen lelki àllapotban?

Figyelt kérdés

Nyugodt vagy, majd elalszol? Feszült vagy, esetleg gyomorideg?

Ha utóbbi akkor mièrt?

2022. febr. 10. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10: Mondjad neki, hogy "jebem ti mater", aztán megérti. ;)
2022. febr. 10. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Álmosan, de gyomoridegem nincs, csak irigylem a kutyámat, hogy ő szemtelenül visszaalhat, miután én elmegyek dolgozni. :-)
2022. febr. 10. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Semleges kedvvel, nem utalok bejarni, de neha farasztoak a kollegak, keveset talalkozom napkozben azokkal a kollegakkal, akikkel szivesebben beszelgetnek, illetve lenne eleg dolgom itthon is (tanulok + hobbi), szoval neha full idopazarlasnak erzem bejarni, de nyilvan egyelore ebbol van penzem, nem abbol, amit meg csak tanulok :D

De igazabol az utat nem szeretem, kicsit messze van, meg az epp vallalhato kategoria, de ha sokan vannak a villamoson vagy fura arcok (ramtolja a babakocsit a 8 gyerekes csalad, beall elem kozvetlenul az alak, mikor arrebb is van hely, stb) az lehoz az eletrol, mire beerek.

Ha mar bent vagyok, akkor okes, zenet hallgatok altalaban, amikor tudok, aztan ennyi. (Amugy nem szabadna, de ha nem veszik eszre, akkor minden oke :D)

2022. febr. 11. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Álmosan, fáradtan, a tömegközlekedés miatt idegeskedve (másfél-két órára lakom a munkahelyemtől), és várom már, hogy meglegyen az autóm. Ezen kívül egyelőre még félek, még csak másfél hete dolgozok itt, és még nem sokat tudok.
2022. febr. 13. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig idegesen jártam be a főnököm miatt. Nem rég mondott fel és engem léptettek elő. Szóval most már ideggel megyek be :D Tulajdonképpen egyelőre még élvezem a dolgot, de amint elfogy a lelkesedés és előtérbe kerül a feszült hangulat kénytelen leszek váltani. Első az egészség. :)
2022. febr. 13. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!