A barátnőm évek óta panaszkodik a munkahelye miatt. Most válthatna, mégsem akar. Bunkóság megmondani a véleményem?
Több mint két éve került oda. Az egyik nő helyére vették fel határozott idejű szerződéssel. Tavasszal fog lejárni. Mióta ott van, napi szinten regényeket ír róla, hogy mennyire sz*r hely, estig túlórázik amit nem fizetnek. A főnöke naponta alázza. Múltkor is teljesen ki volt akadva emiatt és már sírt otthon. Akkor mondta, hogy legszívesebben azonnal felmondana. A munkatársai kiközösítik. Nincs jóban senkivel.
Mondtam neki hogy nézzen másik helyet, de nem akar. Ma meséli, hogy lenne ott tavasztól más pozíció amit megpályázhatna és lehet csak marad, bár tudja, hogy napi szinten panaszkodik és mindenkit idegesít ezzel.
Bunkósàg lenne megmondani neki, hogy akkor ne panaszkodjon folyamatosan ha ezt választja?
Komolyan türelmesen hallgatom évek óta, biztattam, mellette voltam, de aki nem akar változtatni azzal nem lehet mit tenni. Állandóan csak ez a téma. Meguntam.
N
Egy agyrém most már az egész.
Maradt még egy évet, de áprilisban lejár a szerződése véglegesen. El is kezdett keresgélni, beadta több helyre a jelentkezését. Azt hajtotta, hogy számolja a napokat, mikor szabadulhat el onnan, mert folyamatosan túlórázik, nincs élete, kapcsolata. Erre ma írja, hogy szeretnék ha maradna, így igent mondott. És nem fog panaszkodni ha rosszul döntött.
Erre már sajnos nem tudok mit mondani. Csak felidegesített.
De már értem miért ragaszkodsz hozzá, nagyon fejlett a humorérzéke ;)
"És nem fog panaszkodni ha rosszul döntött."
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!