Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » TANÁROKON kívül kinek van még...

TANÁROKON kívül kinek van még olyan FŐÁLLÁSA, hogy 20-22 órát kell kötelezően dolgozni, a többit SZABADON beoszthatja magának?

Figyelt kérdés

2022. febr. 4. 16:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Jah, átrakták az Emberek kategóriában, itt lehet, hogy ritkább, de a kérdés a Politika kategóriából jött, ott 8 felhasználóról percenként spamelik ezeket:D
2022. febr. 4. 20:20
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyám tanár, több órát töltött munkával, mint én, aki vendéglátós vagyok, szóval mi a pélóról beszélünk?
2022. febr. 5. 00:03
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ha valamiben nem vagy tájékozott, akkor úgy kérdezz, hogy ne legyen a kérdésedben minősítés.

40 óra a munkahét a tanároknak is. 24 órát tanítok egy héten. Ha minden órára csak, 15 percet készülök, akkor már 30 óránál járunk. (Megjegyzem: 15 perc sokszor kevésnek bizonyul, pl. amikor feladatlapot, vagy online feladatokat állítok össze.) A 30 után a marad tíz óra hetente, de még nem javítottam dolgozatot, nem ebédeltettem, nem ügyeltem, nem jártam értekezleten, nem is tartottam szülői értekezletet, nem beszéltem a szülőkkel telefonon, nem könyveltem az e-naplóba, nem készítettem gyerekeket versenyre, nem kerestem versenyfeladatokat, nem állítottam össze tanórán kívüli programokat, nem felügyeltem ezen programok során, nem szerveztem kirándulást, nem nyomtattam, nem ellenőriztem az iskolai eszközöket, nem állítottam össze kísérleti eszközöket, nem kísértem a gyerekeket fogászatra, nem vittem őket kirándulásra, nem készítettem pl. portfóliót, nem jártam továbbképzésen, nem felügyeltem, nem szerveztem nyári tábort.

2022. febr. 6. 23:21
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyit tennék hozzá, hogy én pályakezdő tanárként nem 15, hanem 30-60 perceket készülök egy órára. Heti 60 órám minimum benne van az iskolai feladatokban. (Nyilván készülhetnék kevesebbet, tarthatnék gyengébb órákat, de abból mi haszna van a diákjaimnak?)

És ez mindezt 170 ezres nettóval honorálja az állam...

2022. febr. 7. 01:06
 25/25 anonim ***** válasza:
84%
Én kollégiumi nevelő is vagyok, szóval az én napom úgy néz ki, hogy tanítok délelőtt 2-4 órában, majd délután 3tól fél 10ig kollégium. Jah és vidékiként én nyitom a kolit 4kor és ügyelek este 8ig, miután több, mint egy órát utaztam a vasárnapi ebéd után. Nagyon fun tényleg. Szívesen átadom a lehetőséget- próbáld ki, élvezni fogod.
2022. febr. 7. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!