Annak akinek 2 oltása van és átesett utána fertőzésen, annak miért kell kötelezően 3. oltás a védettséghez? Ezek után még valaki a Fideszre szavaz?
Egy molekuláris biológus írta nekem.
A 2 Oltás + elkerülhetetlen Omikron fertőzés valóban jobb középtávon, mint 3 klasszikus oltás. Ezt mutatják az adatok is.
Ennek ellenére azért ne rohanjunk megfertőződni, bekövetkezik az magától is.
Azt viszont logikátlannak és tudománytalannak tartom, hogy aki kapott 2 oltást és megfertőződik, azt egy 3. oltásra kényszerétsük feb 15-ig, csak hogy meglegyen az oltási igazolványa.
Fertőzés után pár héttel oltatni nem káros, csak értelmetlen és elpazarolt dózis. Nincs még annyi érett memóriasejt, hogy bármi értelmes hatása legyen... és pl egy Omikron fertőzés után pontosan nem is tudjuk van-e értelme beadni egy wuhani tüske oltást...és az milyen hatásfokú plazmát eredményez. Ráadásul járvány tetőzésnél.
Márpedig rengeteg ilyen eset lehet jelenleg. 2 oltás + átesés. Ismerősi körből legalább 15-20 ember.
Ez nem a Fidesz ötlete, nézd meg Ausztráliát, Ausztriát.
Ezt a modellt követjük…
Djokovic átesett ezen a valamin, de nem oltott, Ausztrália meg hazaküldte, ez már … hagyjuk. 😡
#5-nek:
Tehát ha én lopok valamit, akkor nehogy már hibás legyek, hisz mások többet is lopnak, nem?
Ki kell szolgálni a kormányoknak a Pfizer profit igényét, ezért jön már a 4. kör is. Baromkői meg már az ötödik oltásért vergődik.
Eddig sem akartam magamat harmadszor oltatni, de most át is estem a brutális ultrahalálos omikron-megatron szupermutáncson egy hét sima megfázással, hát köszönöm, basszák meg a vakcinájukat, eddig sem futkoztam 3 havonta fájzereztetni egy megfázás ellen, ezután sem fogok.
Ez már csak a pénzről szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!