Helyeselhető, hogy diákokkal kötelezően megnézetik az Elkxrtuk filmet?
2021. nov. 5. 12:46
3/18 anonim válasza:
Én nem tudom amúgy, hogy mi van itt...
Az emberek agya mintha szita lenne.
Én 2000-2004 között voltam szakközépiskolás és 1992-2000 között általános iskolás. A teljesség igénye nélkül, a mozizásaink:
Általánosban:
Honfoglalás (1996)
Szakközépben:
Csocsó, avagy éljen május 1! (2001)
Sacra Corona (2001)
A Hídember (2002)
Plusz kötelezően kellett mennünk:
Bánk Bán, Sevillai borbély, Varázsfuvola előadásokra színházba/operába.
Utáltuk, mert unalmasak voltak tiniként. Nem hisztizett senki, hogy menni kell, nem írták meg a hírportálok, hogy "Elvitték az iskolásokat kötelezően a Honfoglalásra".
Ki a francot érdekel... A gyerekek úgy is lefossák ezeket, örülnek, hogy nem kell tanulni.
5/18 anonim válasza:
Undorító és jellemzően Fideszes húzás.
6/18 anonim válasza:
3: egészen más, ha történelmi filmről van szó, és más egy egyoldalú politikai propaganda szándékosan hazug elemekkel
7/18 anonim válasza:
6, szerintem a diákok ugyanúgy lefossák ezt is mint bármelyik történelmi filmet... ne legyenek illúzióink
8/18 anonim válasza:
6: ki dönti el, mi az igazság egy történelmi eseménysornál?
9/18 Nemzeti konzervatív válasza:
3# Szóval már akkor is szenvedtettek a magyar filmektől. :D Én a Rómeó és Júlia Dicapró-s verziójára emlékszem irodalom óráról, hihetetlen szar volt!
10/18 anonim válasza:
8: az utókor, ezért kell történelmi távlat, hogy értékelni lehessen, nem pedig 15 év után csinálni róla egy propagandafilmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!