Ha 2022-ben Dobrev nyer lehet számítani arra, hogy 50% nő lesz kötelezően előírva a parlamentben?
Akik támogatják valamiért mindig kiemelik, hogy azért jó jelölt, mert nő (mint ahogy Kamala Harris is azért jó alelnök, mert ázsiai és biszex - hogy ez hogy függ össze én nem értem, mert buta vagyok). Gondolom feministák, akik ezeket mondják. Őket is megszólítja a Klári.
De vajon ő is úgy gondolja, hogy a nemi szerve feljogosít valakit arra, hogy parlamenti képviselő legyen, a vezető helyeket illetően ugyanilyen arányban foglaljon helyet és az egyetemre alacsonyabb pontszámmal jusson be mint a szintén a genitáliái alapján diszkriminált embertársai?
El fogja Klári hozni a feministáknak ezt a sajátosan értelmezett egyenlőséget?
Aztán mégis hogyan? A már bejutott képviselőknek azt mondják holnaptól rúzsozzák magukat és járjanak szoknyában vagy mi? 😄
A választás tv. 2/3-os, aligha hinném hogy 2/3-a lenne az ellenzéknek ahhoz hogy ezt megszavaztassa, főleg hogy az egyes pártokon belül se lenne ebben egyetértés.
Előbb-utóbb be fog szivárogni a nyugati típusú feminizmus a magyar politikai életbe, de szerintem egyelőre nem vezetnének be nemi kvótákat. Olyat még a magyar nők sem akarnak.
Késve ugyan, de eljött hozzánk a metoo, LMBTQ stb, viszont másmilyen a magyar és az amerikai társadalom, azt ne felejtsük el.
Feminizmus miatt eljut odáig egy társadalom, a nőknek kell majd caplatni a férfiak után, mert kb senkinek sem lesz kedve már a nőkhöz.
Piroshajú dagadékok elérik majd az erkölcsi győzelmüket(egyedül, 20 macskával), leszbikus nők tombolnak majd a gyönyörtől, az átlag nők meg....c'est la vie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!