TANÁROKON kívül kinek van még olyan FŐÁLLÁSA, hogy 20-22 órát kell kötelezően dolgozni, a többit SZABADON beoszthatja magának?
Rengeteg embernek van ilyen munkája, IT szektorban például , nálunk az emberek 90 %a kötetlen munkaidőben , és ráadásul home officeban dolgozik. Csak minimum a tanárbér kétszereséért , nyilván pozicíótól függ,de ennél kevesebbet senki nem keres
A tanári munka egy rabszolgasors, őszintén csodálom aki még képes hivatástudatból a pályán maradni és oktatni a gyerekeket . Életemben nem hallottam még ilyet,hogy pont rájuk legyen irigy valaki XD semmilyen értelmben nincsenek megbecsülve
"Én is tanár vagyok, igaz nyelviskolában,nem a közoktatásban. de nehogy azt hidd,hogy a tanárok scak 20-23 órát dolgoznak, egy nyelvtanárnak vagy egy magyartanárnak vagy egy matektanárnak keményen kell ke´szülniük az óra´ra, dolgozott jjavítas, meg beadandokat irni meg protfoliokat"
Áruld el nekem, hogy a készülniük helyett hogy lehet ke´szülniük öt írni? A javítás helyett a jjavítást még megértem. Dolgozat javítás helyett dolgozott javítás?
Nekem. A mai napom pl:
Reggel 8-10-ig dolgoztam, (home office) közbeiktatva egy 15 perces pihenőt. Utána elmentem egy barátnőmhöz kávézni. Hazajöttem, út közben összeszedtem a gyereket, ebédeltünk, és utána még dolgoztam olyan fél órát. Aztán ennyi, mára végeztem mindennel.
Nem keresek túl jól, de jobban, mint egy pedagógus.
Pszichológusként például sokaknak. 20-25 óra az ülésekre, 30-40 meg még azon felül, "szabadon".
Szerintem egyszerűbb a 8 órás kötött munkaidő, de kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!