Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » TANÁROKON kívül kinek van még...

TANÁROKON kívül kinek van még olyan FŐÁLLÁSA, hogy 20-22 órát kell kötelezően dolgozni, a többit SZABADON beoszthatja magának?

Figyelt kérdés

2022. febr. 4. 16:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg embernek van ilyen munkája, IT szektorban például , nálunk az emberek 90 %a kötetlen munkaidőben , és ráadásul home officeban dolgozik. Csak minimum a tanárbér kétszereséért , nyilván pozicíótól függ,de ennél kevesebbet senki nem keres

A tanári munka egy rabszolgasors, őszintén csodálom aki még képes hivatástudatból a pályán maradni és oktatni a gyerekeket . Életemben nem hallottam még ilyet,hogy pont rájuk legyen irigy valaki XD semmilyen értelmben nincsenek megbecsülve

2022. febr. 4. 16:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Te egyébként milyen szert használsz?
2022. febr. 4. 16:41
 13/25 anonim ***** válasza:
41%
170-es fizetése van egy tanárnak, én kőművesként 3 nap alatt szedek össze ennyit. Ki lehet számolni az órabért. Egy sem normális, aki tanárnak megy ennyiért.
2022. febr. 4. 16:42
 14/25 anonim ***** válasza:
15%

"Én is tanár vagyok, igaz nyelviskolában,nem a közoktatásban. de nehogy azt hidd,hogy a tanárok scak 20-23 órát dolgoznak, egy nyelvtanárnak vagy egy magyartanárnak vagy egy matektanárnak keményen kell ke´szülniük az óra´ra, dolgozott jjavítas, meg beadandokat irni meg protfoliokat"

Áruld el nekem, hogy a készülniük helyett hogy lehet ke´szülniük öt írni? A javítás helyett a jjavítást még megértem. Dolgozat javítás helyett dolgozott javítás?

2022. febr. 4. 16:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem. A mai napom pl:

Reggel 8-10-ig dolgoztam, (home office) közbeiktatva egy 15 perces pihenőt. Utána elmentem egy barátnőmhöz kávézni. Hazajöttem, út közben összeszedtem a gyereket, ebédeltünk, és utána még dolgoztam olyan fél órát. Aztán ennyi, mára végeztem mindennel.

Nem keresek túl jól, de jobban, mint egy pedagógus.

2022. febr. 4. 16:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológusként például sokaknak. 20-25 óra az ülésekre, 30-40 meg még azon felül, "szabadon".

Szerintem egyszerűbb a 8 órás kötött munkaidő, de kinek mi.

2022. febr. 4. 16:51
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez most olyan kérdés, mint hogyha egy szoftverfejlesztőnek csak a tényleges kódolást tekintenénk munkának, pedig az sem csak ennyiből áll. Kérdező, ha szerinted a tanároknak könnyű, nosza, csináld, úgyis pedagógushiány van.
2022. febr. 4. 16:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Legalább tájékozódnál, kérdező, mielőtt állítasz valamit! Először is nem 20-22, hanem 22-26, másrészt az se úgy megy, hogy reggel 8-tól 1-ig, hanem akár 8 lukasórával, amivel kb nem lehet kezdeni semmit, max javítani, ha nem igényel túl nagy figyelmet, harmadrészt ott vannak az időhöz kötött értekezletek, fogadóórák, szülőik, szülőkkel való megbeszélések, továbbképzések, jóval túlnyúlva a 8-4-ig munkaidőn, negyedrészt a tanárokon kívül ki az, aki csak akkor veheti ki a szabadságát, amikor szünidő van, és nincs olyan, hogy holnap jön a villanyórás és otthon kell lennem, vagy nagytakarítást tartok a takarítónővel vagy orvoshoz kell vinni a kutyát. És végül ötödször, de mindenek felett: mért zavar az téged és mért tartod különleges kiváltságnak, hogy (egyébként az összes szellemi szabadfoglalkozásúhoz, pl írókhoz, programozókhoz, jogászokhoz hasonlóan joga van este 8-tól mondjuk éjjel 2-ig végezni a munkáját, beleértve a hétvégéket is, persze számolatlanul, mert a 40 órás munkahétbe nem fér bele.
2022. febr. 4. 17:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a provokatív kérdéssel hetente lehet találkozni. LaPOZZUNK.
2022. febr. 4. 18:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
19, hetente? másfél óránként...
2022. febr. 4. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!