Hogyan utasítsak vissza egy előléptetést?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok a cégnél most gyakorlatilag szintet lépnék mert a főnököm szeretné ha kompkexebb feladatokkal is foglalkoznék amit eddig csak pár, tőlem sokkal tapasztaltabb munkatárs végzett.
Egyrészt érzem hogy megfelelek majd az elvárásoknak - nincs meg a kellő tapasztalatom és technikai tudás sem az új feladatkörömhöz. Másrészt nem jár fizetésemelés sem, miközben a felelősség nagyobb.
2022. febr. 2. 18:59
1/10 A kérdező kommentje:
*nem érzem
Nyilván tapasztalatszerzésnek jó, de más előnye nem lenne, sőt...
2022. febr. 2. 19:01
2/10 anonim válasza:
Milyen pozícióban vagy most? Mi lenne az új pozíció?
3/10 anonim válasza:
Így: "Köszönöm a lehetőséget főnök, de mivel nem jár fizetésemelés a kétszeres munkáért, ezért sajnos nemet kell mondanom az ajánlatra."
4/10 A kérdező kommentje:
:D azért magamra haragítani sem szeretném.
2022. febr. 2. 19:07
5/10 anonim válasza:
Ez nem magadra haragitas. Még korrektebb is, mint amit ő mondott neked.
6/10 anonim válasza:
"Nem akarok többet dolgozni, ugyanannyi lóvéért"
Meg fogja érteni, ő is pénzből él.
7/10 anonim válasza:
#4 akkor mi a kérdés? Vállald el és dolgozd ki a beledet.
9/10 anonim válasza:
Én azt mondtam, hogy köszönöm, megtisztelő számomra, hogy rám gondolt, de szeretnék a jelenlegi munkakörömben maradni, ha egy mód van rá, mert azt szeretem csinálni. Erősködött, mire elsírtam magam, hogy akkor felmondok. Végül maradhattam a helyemen +kaptam némi fizetésemelést is.
10/10 anonim válasza:
Kérj érte több fizetést és egyből meggondolja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!