Előfordult már, hogy lefeküdtetek valakivel egy állásért vagy előléptetésért?
Engem a főnökön irodai munkára vett fel, adminisztrátornak.
Első héten már nagyon rám nyomult, mindig szoknyában mentem be, de amúgy nyár volt, elég meleg.
De nem feküdtem le vele egyből, húztam az agyát, mocskosul beindult már.
Két hétig ez ment, majd egyszer direkt leejtettem előtte valami szoknyában lehajoltam.
Ez volt a vége, megfogta a seggem.
Mondtam neki, ezt hogy merészelte, de már a szeme is azt a tekintetet adta, hogy nagyon kanos.
Este elvitt vacsorázni, majd lefeküdtünk.
Utána új munkakört kaptam havi 100 ezer ft -tal több fizuért.
Cserébe a felesége mellett velem megy wellneszbe.
28L
biztos nem..ez egyenlő már a k-rva szinttel.
nem vinne rá semmi még a fizetés sem!
egyetértek a 3. válaszadóval
és ilyenből bődületesen sok van, aki a karrierjét vagy az előmenetelét ennek köszönheti (a pártpreferencia se jobb egy fokkal se, de az más kérdés)
Ezt az a nők jelentős része még önmagának se képes beismerni nem hogy itt neked egy vadidegennek.
A vendéglátó iparban kb. ez rendszeres, azok a csajok kapják a jattolósabb napokat, helyeket akik összejárnak vagy a főnökkel, vagy a tulajjal (esetleg mindkettővel).
Nem kell amúgy agysebésznek lenni hogy ezt észrevedd, simán levágja bárki abból ahogy kommunikálnak egymással, vagy a főnök elkezdi sz**patni azt a palimadarat aki meg meri környékezni a "kis drágáját", simán el tud kéreckedni a kiscsaj a műszak vége előtt, következmények nélkül nem jár be bizonyos napokon stb.
"7.lehet kamu sztori is..."
Nem hiszem. Érződik, h büszke arra, hogy egy főnök agyát tudja húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!