Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előfordult már, hogy lefeküdte...

Előfordult már, hogy lefeküdtetek valakivel egy állásért vagy előléptetésért?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mit kellett konkrétan tennetek, kivel, milyen célból, mennyi ideig tartott és erőszakos volt-e az illető (pl megütött vagy ilyesmi) vagy megalázott-e bármi másképp. Még az is érdekelne, hogy láttátok-e egymást utána munka közben és zavart-e ez titeket.
2021. jún. 1. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Más az erkölcse. Én ezt el tudom fogadni másban, attól függetlenül hogy a társadalom számára nem hasznos és nem megérdemelt a pénze.
2021. jún. 1. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. En elobb lennek szexmunkas szorult helyzetben. Az nem gusztustalan helyzet.
2021. jún. 1. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Előfordult de valószínűleg az extra juttatások nélkül is megtettem volna mert vonzó volt a főnökasszony. Sosem alázott meg és nagyon jól bánt velem.

Csapatvezetői pozíciót, havi 10 ezer fizuemelést és éjszakai műszak alóli felmentést kaptam cserébe.

Legelső munkahelyem volt és olyan 20 évvel volt idősebb. Munkahelyen napi szinten láttuk egymást és nem volt belőle probléma.

Néhány közelebbi munkatársam tudta mert rájöttek. Néha viccelődtek vele, hogy azóta nyugodtabb a főnökasszony és nem szívatja a részleget.

Szívesen lefeküdtem vele és az extra juttatásokra úgy tekintettem, hogy megdolgoztam értük.

Valószínűleg teljesen máshogy éltem volna meg a helyzetet ha nem férfi lennék.

2021. jún. 1. 20:47
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Az 1. sztori kamu, két perc alatt kitalálok ennél cifrábbat is :D
2021. jún. 1. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

nembiztos hogy kamu az 1. sztori, személyesen is ismertem lányokat, akikre egy az egyben rá lehetne sütni a történetet, csak a nevük lenne más, sajnos...

undorító egy világot élünk...

2021. jún. 1. 21:11
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem, de ha azért kérdezed mert egy ilyen helyzetbe hoztak, akkor jelentsd az illetőt. Sajnos túl sok olyan férfinak van hatalma, aki visszaél vele, és a nők megélhetését veszélyezteti a semmirevaló kis farka miatt.
2021. jún. 1. 21:13
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki azzal érvényesül, amivel tud.. Szerencsére én így is kaptam ennyivel többet fizető állást, elég volt a cv-m és a tényleges szakmai tapasztalatom. :D

Soha nem volt szükségem qrvulásra, de ha semmihez sem értenék sem így jutnék előbbre. (Főnökömmel eleve nem kezdenék ki, egy normális munkahelyen ez no comment)

2021. jún. 1. 21:19
 18/18 anonim ***** válasza:
54%

Hát én le akartam feküdni nagyon a főnökcsajszival. 😀😀😀😀

De ő velem nem...😭😭😭😭

2021. jún. 1. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!