Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tegyem szóvá, hogy ez engem...

Tegyem szóvá, hogy ez engem nagyon zavar?

Figyelt kérdés

Elvileg személyi asszisztensként dolgozom a munkahelyemen, gyakorlatilag elég sokrétű a munkám, bőven kitölti a munkaidőmet és bőven túlhaladja az asszisztensi munkakört.

Alapvetően szeretem csinálni, de van egy nagyon idegesítő dolog: a főnököm kérni szokta, hogy készítsek neki kávét, ami részemről még oké is, viszont sokszor - ha olyan értekezlet van, amin nekem nem kell ott lennem, mert olyan részleghez tartozik - a kollégáimat is körbekérdezi, ki kér kávét. Úgy gondolom, a többieknek nem vagyok az asszisztense... én ezt csicskáztatásnak érzem, mert az értekezlet előtt bőven lenne mindenkinek ideje kávét főzni és magával bevinni, illetve a cég sem valami nagy, szóval nem egy multi, ahol ez talán bevett szokás lehet...nagyon kellemetlen helyzet, mert ha megkérdezi őket, nem mondhatom ott helyben, hogy nekik nem viszek. Mégis úgy érzem, nem az én dolgom lenne, mivel feladatok tekintetében egy szinten vagyok velük, ráadásul sokszor volt már rá példa, hogy beszóltak/utálatosak voltak, szóval nem is vagyok velük annyira jóban, hogy én kiszolgáljam őket.

2022. febr. 2. 05:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
61%

Én felfogom, hogy mi a problémád, de sajnos ez nem úgy működik, ahogy te elképzeled.

Gondolom ez az első munkahelyed és másutt nem szereztél még ilyen irányú tapasztalatokat.

Olyan nincs, hogy

"...ott lett volna az egész délelőtt, hogy kávéval érkezzenek, ha annyira kívánják."

Életemben nem vettem részt olyan értekezleten, ahova a meghívottak a kezükben kávéval érkeznek, sőt, ha valamelyik ezt csinálná, igencsak parasztként lenne elkönyvelve. Mosogatniuk sem kell maguk után.

A hierarchiában a sorrendet az előttem levő pontosan leírta, ahhoz nincs mit tenni, mindig fogsz találkozni ellenszenves kollégákkal, ezt tudnod kell kezelni!...vagy pályát kell módosítanod.

2022. febr. 3. 08:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha kicsi cégről beszélünk, ahol a portással, takarítónővel és a tulajdonossal/igazgatóval együtt vannak 12-en, akkor talán lehet elővezetned, hogy mindenki hozzon kávét és pakoljon/mosogasson el maga után,...ez kizárólag a főnököd hozzáállásától függ. De ebben az esetben azon sem kell csodálkozni, hogyha valaki az értekezleten fogja a kislábasából kanalazni az otthonról hozott bablevesét, mert tojnak a protokollra.
2022. febr. 3. 09:09
 23/23 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igaz amiket írtok, bár eléggé elszomorító, hogy csak azért, mert ez a hivatalos megnevezése egy beosztottnak, feljogosítja a többieket, hogy bárhogy viselkedhetnek a másikkal. Nagyon rossz érzés, hogy ennyit tanultam, úgy érzem, semmi értelme nem volt az utóbbi pár évemnek. Egyébként van több évnyi munkatapasztalatom már, de ilyesmit még nem tapasztaltam. Én biztosan nem csinálnám ezt másokkal, így hát nekem fura és elkeserítő, de örülök, hogy ennyi véleményt kaptam. Sziasztok!
2022. febr. 4. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!