Tegyem szóvá, hogy ez engem nagyon zavar?
Elvileg személyi asszisztensként dolgozom a munkahelyemen, gyakorlatilag elég sokrétű a munkám, bőven kitölti a munkaidőmet és bőven túlhaladja az asszisztensi munkakört.
Alapvetően szeretem csinálni, de van egy nagyon idegesítő dolog: a főnököm kérni szokta, hogy készítsek neki kávét, ami részemről még oké is, viszont sokszor - ha olyan értekezlet van, amin nekem nem kell ott lennem, mert olyan részleghez tartozik - a kollégáimat is körbekérdezi, ki kér kávét. Úgy gondolom, a többieknek nem vagyok az asszisztense... én ezt csicskáztatásnak érzem, mert az értekezlet előtt bőven lenne mindenkinek ideje kávét főzni és magával bevinni, illetve a cég sem valami nagy, szóval nem egy multi, ahol ez talán bevett szokás lehet...nagyon kellemetlen helyzet, mert ha megkérdezi őket, nem mondhatom ott helyben, hogy nekik nem viszek. Mégis úgy érzem, nem az én dolgom lenne, mivel feladatok tekintetében egy szinten vagyok velük, ráadásul sokszor volt már rá példa, hogy beszóltak/utálatosak voltak, szóval nem is vagyok velük annyira jóban, hogy én kiszolgáljam őket.
9-es
Ha 30 ev alatt csak egy munkahelyed volt, akkor nincs miröl beszélni.
Te még nem dolgoztal multiknál.
Nem egy munkahelyem volt és nem egy multinál megfordultam.
A saját kudarcaid miatt ne bocsátkozz feltételezésekbe.
Innentől kezdve ugyanazt tudom mondani, amit eddig.
Köpj bele a kavejukba az undokoknak.
Amugy meg az tenyleg igaz, hogy a titkarnői munkakör meg a kavefőzes kez a kezben jar.
De miért van ekkora szerepe a cég életében egy rohadt kávénak? Kávézzon otthon mindenki basszus.
Amúgy igazad van kérdező, én nem tűrném meg, hogy kávét főzessenek velem. Ugyanolyan, mintha a cipőjüket pucolnád meg.
Főzd pocsékra 1-2x, lehet azután már nem fognak kávéra vágyni.
Egy időben velem is főzettek, utáltam, amúgy se vagyok tisztában az arányokkal, nem iszom főzött kávét, hát olyan lett amilyen, hol erős, hol vízes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!