Nem egyforma a 2 mellem, és ez eléggé zavar már amióta elkezdtek fejlődni. Van valamiféle torna edzés vagy valami természetes módszer arra, hogy egyformává tegyem őket? 16L
Figyelt kérdés
2018. szept. 27. 22:14
1/9 anonim válasza:
Természetes, hogy felemás. Nem tudod szabályozni. Max implantátum.
2/9 anonim válasza:
a csöcs meg a tőgy kimaradt a listából :D
3/9 anonim válasza:
Ez még változhat, mert növésben vagy.
4/9 anonim válasza:
Semmi. Senkinek nem egyforma, ha nagymértékű az eltérés később műtéti úton korrigáltathatod.
A kicsi különbség meg csak számodra feltűnő. Intim helyzetben a partnerek nem veszik észre (vagy úgy tesznek), aki szóváteszi negatív értelemben annak kint a helye a kuka mellett.
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudsz ellene tenni semmit, max ha nagyon látványos akkor plasztika.
6/9 anonim válasza:
Szinte senkinek sem egyforma, es meg valtozni fog.
7/9 anonim válasza:
Pasi vagy :D
Tudom jól :D
Te vagy az, ai internetről, erotikus társkereső oldalról lopott képet küldözgetsz mindenki kérése nélkül csak úgy :D
Te vagy az a "XoXo_Wicky_XoXo" :D
Ilyen képeket küldözget :D
8/9 anonim válasza:
"duda, Ütkőző, lökhárító"
Tipikus pasis duma :D
9/9 anonim válasza:
Senkinek sem egyforma. Általában 1 méret van a kettő között. Én pl. megszívtam, mert nekem kettő méret van. Emiatt nehéz olyan melltartót találni, amiből a nagyobbik nem esik ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!