Utálom a munkahelyemet a kollegák miatt, más is így van vele?
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 15:05
1/11 anonim válasza:
Én meg pont miattuk imádom. Egész nap megy a röhögés. Melón kívül is sok a közös program. Lassan odaköltözök. 😁
Válts!
2/11 anonim válasza:
Tényleg? Én meg a főnököm miatt. csak a kollégák miatt vagyok még.
4/11 anonim válasza:
en a munkat utalom magat, baromi monoton, unalmas. a kollegak teszik elviselhetove
5/11 anonim válasza:
Én is így voltam. Váltottam 3 év gyötrő szenvedés után
6/11 anonim válasza:
Én csak a kollégáim felét rühellem. De ez is elég ahoz, hogy megkeserítse az életem.
7/11 anonim válasza:
én is utálom a kollégáim. Jelenleg is lelkileg nagyon megterhelő a minden napjaim. Minden egyes nap felmondanék.. De sajnos nem találnék másik munkahelyet ahol 1 műszakban dolgozom, és utána mehetnék a suliba. 1.5 évet kell még kibirnom itt ha sikerül kibirnom.
8/11 anonim válasza:
Pacsi, így vagyok én is, pluszban a saját h*eségeim miatt is utálom az egészet.
9/11 anonim válasza:
utálni nem utálom, de 5 év alatt beleuntam és semmi újdonságot nem tudnak már mutatni és mondani.. Jobban ismerem az ügyfeleket mint a saját anyjuk.
10/11 anonim válasza:
Sokat voltam én is így, de hála az istennek már nem szorulok rá, hogy dolgozzam emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!