Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ugye ezzel nem sértem egyik...

Ugye ezzel nem sértem egyik volt munkahelyem, kollégám, főnökömet sem?

Figyelt kérdés

óvónő vagyok, eddig 2 munkahelyem volt. az elsőnél másfél, másodiknál 1 évet töltöttem el.

nagyon röviden fogalmazva: a kollégákkal mindenhol kijöttem elsőre, majd amikor megtapasztaltam hogyan állnak a gyerekekhez, hogyan viselkednek és "nevelik" őket inkább tovább álltam, minthogy hosszútávon érleljem magam azon ahogy viselkednek.

úgy gondolom az óvoda olyan munkahely, aminek a légkörét nem lehet megítélni egy álláshirdetés alapján, így szeretnék egy facebook posztot kiírni álláskereséssel kapcsolatban, hiszen rengeteg óvónő ismerősöm van más óvodákból. a szövegben biztos kiemelném, hogy olyan óvodát keresek amiben a gyerekek szeretete áll mindenek előtt és a hozzáállás is ezt tükrözi, stb stb.

a kérdésem csak az lenne, hogy ugye ez nem úgy tűnik, mintha a volt munkahelyeimet akarnám vele gyalázni? egyáltalán nem ez a szándékom, sehonnan nem jöttem el haraggal, csupán tényleg azt szeretném ha csak olyanok jeleznének nekem akik felismerik ezeket a tulajdonságokat a saját óvodájukban, hogy ne legyen több olyan élményem mint eddig. egyébként senki nem ismerősöm a volt munkahelyeimről de biztos látnák a posztot óvónős, óvódás állásos csoportokban.

2022. jan. 21. 14:33
A kérdező szavazást indított:
Sértő, ki se írd
Sértő, fogalmazd át
Nem sértő, mehet kifele
16 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
ami talán nem egyértelmű a szövegből, hogy mindkét munkahelyemen határozottan kifejeztem felmondásnál, hogy a gyerekekhez való hozzáállás a baj, illetve az egész értékrendszer. hogy sokszor azt érzem szinte nem is a gyerekek az elsődlegesek nekünk az óvodában, hanem a vezetők felé a talpnyalás, a gyerekek csak másodlagosak. és a többi...
2022. jan. 21. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom nem tetted szóvá nekik, hogy szerinted rosszul bánnak a gyerekekkel. Ebben az esetben, csak egy sima álláshirdetés, semmi extra, senki nem fog rajta megsértődni. Ha közölted velük, akkor lehet némelyikük ilyesmit fog belelátni, de nem hiszem, hogy túlságosan érdekelni fogja őket.
2022. jan. 21. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezek ilyen általános dolgok, nem hinném hogy valaki besértődne rajta. Úgy lenne sértő, ha konkrét példával célozgatnál, pl. "olyan óvodát keresek, ahol pofozkodás helyett dicsérettel motiválják a gyerekeket."
2022. jan. 21. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Akinek nem inge ne vegye magara. Ha viszont magukra ismernek, celzasnak is vehetik. De ugyan miert foglalkoznal veluk, ha lenyegeben az ilyenek miatt jottel el az elozo helyekrol? Veluk ugysem dolgoznal ujra.

Viszont, ha igy hirdetsz, ugyis azt irjak, hogy nekik a gyerekek szeretete fontos es menet kozben derul ki, hogy valoban igaz-e.

Szerencsere az ovonok utan most kapkodnak, megteheted, hogy valogass.

Amugy melyik varosban keresel m.helyet? Lehet segithetek. Udv, egy ovipedagogus :)

2022. jan. 21. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Háááát...ha jelezted egyértelműen az érzéseidet és a felmondásod okát a feletteseid felé (mert biztos, hogy valamelyik főnöködnél történt a felmondás, hol máshol), akkor ha sértő is, nem fogja őket meglepetésként érni a leendő posztodban az a mondat. Ha sértő volt nekik, azt gondolom, jelezték a felmondásnál is, vagy visszakérdeztek, hogy miről beszélsz, ami neked "nem megfelelő" hozzáállás volt. Én a helyedben attól féltem volna, mit szólnak személyesen a szavaimhoz. De ezek szerint semmit, szóval nem tudom, miért félsz attól, hogy a fb-poszt után fognak bármit is jelezni.
2022. jan. 21. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:

"Szerencsere az ovonok utan most kapkodnak, megteheted, hogy valogass."

Mióta?

Egyre kevesebben mennek ilyen pályára a fizetés meg a gyerekistenek miatt.

2022. jan. 22. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 igen, ezért kapkodnak utánuk , óvónő hiány van mit nem értesz?
2022. jan. 24. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
#7, igen, csak mit érnek vele szegények. Esetleg tízezerrel többet kereshetnek egy magánóvodában, de az sem elég a megélhetésre.
2022. jan. 24. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!