Veletek volt már olyan, hogy táppénzre mentetek, mert valóban betegek voltatok, de a főnökötök azt hitte, hogy csak lógtatok?
Nálunk alap hogy akárki hiányzik az a főnök szerint csak fetreng lóg kerüli a munkát színészkedik, szimulál stb.
EZ az alap. Beteg senki nem lehet mindenki hazudik lóg stb.
Mert ő saját állítása szerint még 40 fokos lázzal is bejött!! Biztos úgy van ha már ő mondja, az uborkafára felkapaszkodott szarf***ú senki.
Velem csak olyan volt, hogy egyszer péntek este rosszul lettem (láz és hasmenés) az egész hétvégét átbetegeskedtem, és hétfőn és kedden hiányoznom kellett, mert még mindig nem voltam jól. Szerdán a főnök vigyorogva megkérdezte, hogy "Mi újság? Túl jól sikerült a hétvége?". Mondtam, nem, tényleg rosszul voltam. Vagy elhitte vagy nem.
Mástól hallottam már olyat, hogy megbetegedett több napra, és miközben otthon nézett valami filmet, azt megosztotta állapotként Facebookon. Majd amikor meggyógyult, az első napon a főnök gúnyosan odavetette neki, hogy marhára beteg lehetett, ha filmet nézett meg Facebookozott. Az ilyen mégis mi a fenét képzel? Illetve mit vár? Hogy a dolgozó a betegségből lábadozása alatt csak feküdjön és a plafont bámulja?
"és miközben otthon nézett valami filmet, azt megosztotta állapotként Facebookon"
HOgy beteg volt vagy nem azt nem tudom, de hogy egy ostoba informatikai analfabéta azt tudom. mert meg lehet osztani úgy is hogy a szarf***ú főnök ne lássa.
Sőt, eleve ilyen bagatell szart minek megosztani már ezt se értem.
Hetes : jezusom
Amugy jartam ugy sőt nalunk sem lehet senki beteg es nem is hiszik
Es allandoan zaklattak irkaltak hivogattak feltetlen mennem kell mert sok a munka
Hat persze olyan allapotban orultem ha elni tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!