Farsangkor indulhatok a munkahelyen belül, régi képpel egy versenyen, ahol a pályázónak be kell öltözni?
Figyelt kérdés
Farsang alkalmával, régen indultam egy versenyen, ahol a pályázónak valamilyen jelmezt kellett magára ölteni. Rajtam csak a munkaruha volt, ami egységes színű volt, de a munkahelyet erő és kitartás szempontjából jellemzi, meg egy korona volt a fejemen, ami a büszkeségre terjedhet ki.Akkor kaptunk pályázók ajándékot. Viszont, azóta rengeteg hideget kaptam, mellé jót is, de sokszor a rossz tudatosult, mert ebből több volt. Ha ezzel a képpel indulok, a mostani viszonylatban a versenyen, akkor nyerhetek, ha tulajdonságom nem változott az évek elteltével?2022. jan. 27. 15:47
1/8 anonim válasza:
Én megengedem, ha ezen múlik. Amúgy meg mi ez már, felnőtt óvoda?
2/8 A kérdező kommentje:
Jó buli szokott lenni.
2022. jan. 27. 15:57
4/8 anonim válasza:
Ez komoly? Feltettél egy Burger Kinges koronát és máris azt hiszed, hogy be vagy öltözve farsangra? Ráadásul több évvel ezelőtt?
Legalább valami minimális kreativitás és befektetett munka legyen benne. És idei legyen, ne az óvodáskori kovbojnak beöltözött száz éves képeddel próbálj jópofizni.
5/8 A kérdező kommentje:
Komoly. Nem papírból volt, de a büszkeséget az is jellemezhette volna, hiszen alkalmazottak is rendelkezhetünk ilyen tulajdonságokkal, emellett mi is érhetünk el sikereket a munkánk során. Erő és kitartás fontos egy helyen, ahol arra építkezünk, hiszen akik maradtak emberek, azoknak is az kell, hogy dolgozni tudjanak. Kreativitás tényleg minimális volt, de találó.
2022. jan. 27. 16:30
7/8 anonim válasza:
Mit akarsz a képpel pontosan? Ugyanannak beoltozni, mint aminek a kepen vagy esku nem ertem
8/8 anonim válasza:
Régen volt egy verseny, ahol a jelmezét díjazták. Erről készült a fotó. Akkor sok + és mégtövv - visszajelzést kapott, ami nem tetszett a lelkének.
A mostani versenyen nem akar beöltözni, csak azt a fényképet megmutatni magáról. Ezt kérdezi hogy indulhat-e ezzel a képpel, mert időközben a személyisége nem változott meg (?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!