Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mégis „jól“ fizetett a régi...

Mégis „jól“ fizetett a régi megszűnt munkahelyem ha az új hely még annyit se fizet mint a régi? Minden ismerősöm az ellenkezőjét mondta és tessék....

Figyelt kérdés

Volt egy munkahelyem amely bedőlt és mindenkit kirúgtak. Nem mondom meg mennyit kerestem, csak annyit mondok erről az összes létező ismerőm futóbolondnak tartott hogy én ennyiért dolgozom Pesten. Bőven bőven nettó 200 alatt.

Azt mondta mindenki ilyen fizetés ma már Pesten nem is létezik hagyjam ott a francba.

Na az élet megoldotta , bedőlt a cég és mindenkinek iszkiri.

És felvettek egy új helyre tök azonos munkakörbe szintén Pesten. És ami a lényeg az új hely még annyit se fizet mint a régi. Nettó 20-al még szűkebb lett a „nadrágszíj“ mely amúgy is nagyon szűk volt.

Most akkor

a) a régi hely mégse volt akkor gané tehát ismerőseimnek nem volt igaza...

b) vagy a régi hely gané volt és olyan balszerencsés vagyok hogy kifogtam egy annál is ganébb új helyet?

2021. okt. 17. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
A Covid miatt rengeteg munkahely megszűnt, a cégek váloga5thatnak fillérekért is a sok munkanélküli között.
2021. okt. 17. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:

"A Covid miatt rengeteg munkahely megszűnt,"

Mondjuk ennek a cégnek épp semmi köze a covidhoz, mert papír írószer nagyker volt, amely kikerült a csókos állami beszálítók köréből és így kampec volt neki.

Ez csak politika.

De akkor is kérdés ha mindenki szerint nevetséges volt a régi hely bérezése, akkor az új hely az mi, mert az annyit se fizet....

2021. okt. 17. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Na de mi volt a munka? Van ahol ez egy teljesen átlagos fizetés, van, ahol rossz.
2021. okt. 17. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Megszűnt az alapítványi iskola? Pedig az egy biztos pont volt a gazdaságban.
2021. okt. 17. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak itt a gyakorin volt biztos pont 😆

2021. okt. 18. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Kereshetsz ugyanilyen munkakort jobb fizuval. En felmondtam az elozo helyemen. Sok helyre jelentkeztem es tobb helyre is felvettek volna, de tobb helyen is alacsonyabb berert mint az elozo munkahelyemen. Szerencsere volt lehetosegem megvarni azt, amikor kapok egy igazan jo ajanlatot. Szerintem te is keresgelj meg tovabb.
2021. okt. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!