Egy munkahelyen miért tesznek hátrányosan különbséget a magányos emberekkel szemben?
Figyelt kérdés
Miért hívják be túlórázni, miért bíznak rájuk minden nehéz munkát, amikor jogilag ilyen szempont alapján nem lenne joga egy munkáltatónak különbséget tenni a dolgozók között, maximum, ha valaki rosszul dolgozik, vele szemben nyilván eljárhatna a főnök, de hogy ki az, akinek van felesége, kinek nincs, ez alapján nem tehetnének különbséget... Milyen alapon teszik ezt mégis?2022. jan. 23. 15:09
11/14 anonim válasza:
Az én taktikám. Ha van gyerek, az baj. Ha nincs gyerek, berángatnak szabadnapon. Így azt szoktam mondani, hogy szabadidőmben idősgondozással, gyerefelügyelettel foglalkozom, mert szükséges a jöveldelmem kiegészítése. Persze ezt csak azután közlöm, miután túlvagyok a próbaidőn. Na meg a (nem létező) idős roknom is súlyosan lebetegszik és segitségre szorul. Ezekbe sehogy nem tudnak belekötni.Még csak azt sem mondhatja, miért nem szóltam neki állásinterjun.
12/14 anonim válasza:
Nálunk nem tesznek különbséget.
13/14 anonim válasza:
A munkáltatónak nincs köze a családi státuszodhoz.
14/14 anonim válasza:
Nincs. Nekem sincs közöm hozzá, hogy kit vesznek fel és mi alapján. :( Akkor sem ha én is a jelentkezők között vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!